Βραβεία FIFA «The Best»: Στον Γκαρνάτσο το «Puskás Award» για το καλύτερο γκολ της χρονιάς (vid)
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε το «Puskás Award» για το καλύτερο γκολ της χρονιάς και το ψαλιδάκι του κόντρα στην Έβερτον.
Το ψαλιδάκι του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, κόντρα στην Έβερτον, είναι το καλύτερο γκολ της χρονιάς, με τον Αργεντινό να κερδίζει το «Puskás Award», στα βραβεία «The Best» που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).
Δείτε το γκολ του Γκαρνάτσο
Ο νεαρός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στην ίδια λίστα με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο έχει ως είδωλο και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι έχουν κερδίσει κατά το παρελθόν τον εν λόγω βραβείο.
«Ο Νταλότ σέντραρε τη μπάλα και αυτή ήρθε λίγο πίσω μου, οπότε ήταν αδύνατο να κάνω κεφαλιά. Όταν η μπάλα ήταν στον αέρα, σκέφτηκα ότι ήταν η στιγμή να το κάνω.
Είχα δοκιμάσει αυτή την τεχνική τόσες φορές στην προπόνηση. Σκέφτηκα, ότι είναι η ώρα να το κάνω, να δω τι θα συμβεί. Και σκόραρα, οπότε ήταν τέλειο», είχε αναφέρει στην ιστοσελίδα της FIFA ο Γκαρνάτσο.
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές

