Στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Καστεγιάνο αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα, την ώρα όπου η Παναχαϊκή ήθελε να κάνει δύο αλλαγές, με τη μία να είναι αυτή του Καστεγιάνο.
Τελικά έγινε μόνο η αλλαγή του Πολέτο, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Πετράτο. Ωστόσο ο Πολέτο δεν έφυγε ποτέ από το γήπεδο, αλλά ο Πετράτος πέρασε κανονικά στο ματς, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή τελικά να συνεχίζει να παίζει με 11 παίκτες, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Ζαμπαλά να μην το καταλαβαίνει και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.
Δείτε το βίντεο:
Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης, οι φιλοξενούμενοι, που είχαν κερδίσει φάουλ, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τέρμα του Μάναλη, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από την υπόδειξη του βοηθού.
Τελικά και μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Κηφισιάς, οι διαιτητές κατάλαβαν το λάθος τους, με τον ρέφερι, Ζαμπαλά, να αποβάλει τελικώς και τον Πολέτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την στάση του να μην βγει από τον αγωνιστικό χώρο.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Έξαλλος ο Αταμάν με τον Μονέκε για την κριτική του τελευταίου στον Σορτς – «Δες τη δική σου ομάδα, που χάνει ματς και αλλάζει προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
Η διοργάνωση του Σιάτλ επιμένει στους εορτασμούς του Pride παρά τη σκληρή αντίδραση Ιράν και Αιγύπτου, αναδεικνύοντας τη σύγκρουση πολιτισμών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο