Με μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση έφτασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Η «γαλανόλευκη» πετούσε με πτήση τσάρτερ από την Αθήνα αλλά υπήρξε καθυστέρηση της αναχώρησης.
Στα θετικά είναι πως το ίδιο «βάσανο» υπέφερε και η βρετανική ομάδα καθώς «ακολούθησε» τις ίδιες πτήσεις με την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η πάνω από πέντε ώρες καθυστέρηση της αναχώρησης της πτήσης από το Λονδίνο λόγω θεμάτων ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Γκάτγουικ».
Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στην PAOK Sports Arena εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11, 18:30).
Μέσα στη μέρα θα ενσωματωθούν στην αποστολή και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που πήραν τη θέση των Βασίλη Μουράτου, Στέλιου Πουλιανίτη και Λευτέρη Μαντζούκα.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέποντας τον Ντοναρούμα... ίπταται στο 90+8' και να διατηρεί το 2-1 για τη Σίτι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, είχε μια τέτοια αντίδραση που έγινε viral!