Παρέμεινε πρώτη η Αυστρία και… περιμένει (2-0) – Δείτε τα γκολ του αγώνα
Η Αυστρία νίκησε με 2-0 το Καζακστάν και περιμένει το αποτέλεσμα του Σλοβενία – Νορβηγία για να μάθει αν θα έχει συγκάτοικο ή αν θα είναι μόνη πρώτη στο Γ’ ομίλο της League B στο Nations League
Η Αυστρία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε με 2-0 το Καζακστάν στο στάδιο «Αλμάτι» και προς το παρόν απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του Γ’ ομίλου της League B στο Nations League.
Η αποβολή του Μαρότσκιν στο 23ο λεπτό απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, η οποία προηγήθηκε πολύ γρήγορα με τον Μπαουμγκάρτνερ και δύο λεπτά μετά το αριθλητικό πλεονέκτημα που απέκτησε, επί της ουσίας «σφράγισε» το διπλό με το γκολ του Γκρέγκοριτς.
Η Βαλένθια πήγε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι και ο διευθύνων σύμβουλός της Βαλένθια ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Μπασκόνια για την ACB, ειδάλλως θα παραταχθεί με «νέους».
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Παναιτωλικός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε και οι φιλοξενούμενο αντέδρασαν στο β’ μέρος.