Γνωστή έγινε η αποστολή της Αγγλίας που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον μεγάλο αγώνα με την Εθνική στο ΟΑΚΑ (14/11, 21:45), αλλά και για την αναμέτρηση απέναντι στη Ιρλανδία (17/11) για το Nations League.
Ο Λι Κάρσλεϊ είδε τον Φιλ Φόντεν να επιστρέφει στην αποστολή της Εθνικής, μετά την απουσία του από την προηγούμενη κλήση, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας βρέθηκαν οι Χάργουντ-Μπέλις και Λιούις Χολ.
Τρέλα για την Εθνική: Sold out ο αγώνας με την Αγγλία
Τα 60.000 εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία εξανεμίστηκαν και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι «κολασμένο» και άκρως «γαλανόλευκο». Tο ενδιαφέρον του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες αφού τα σχεδόν 60.000 εισιτήρια έκαναν… φτερά μέσα σε 24 ώρες!
Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναμετρηθεί κόντρα στα Τρία Λιοντάρια μπροστά σε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, δείγμα του πόσο κοντά έχει έρθει κόσμος και ομάδα τους τελευταίους μήνες, με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στο να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του ομιλου στο Nations League.
Θυμίζεται ότι ήδη μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (1/11) είχαν πουληθεί πάνω από 50.000 εισιτήρια, ενώ σχεδόν με τη συμπλήρωση των 24 ωρών εμφανίστηκε η σήμανση «εξαντλήθηκαν» στη διαδικτυακή πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ιστορικό θα είναι το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2026, αφού για πρώτη φορά θα διαρκέσει μισή ώρα για το προγραμματισμένο show με τη συμμετοχή της Σακίρα, της Μαντόνα και των BTS.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.