Ο Τόμας Τούχελ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας, από τις αρχές του νέου έτος, όπως ανακοίνωσε η FA (Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία). Αυτό σημαίνει πως δεν θα κάτσει στον αγγλικό πάγκο στην αναμέτρηση με την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου.
Όλα αυτά εν μέσω σκληρής κριτικής των αγγλικών Μέσων, που χαρακτήρισαν «μαύρη μέρα» την απόφαση αυτή με χαρακτηρισμούς όπως «προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο».
Όσα αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «Daily Mail»: «Τώρα έχουμε τον Τόμας Τούχελ, έναν Γερμανό με αμφισβητήσιμο προπονητικό υπόβαθρο. Ο Λι Κάρσλεϊ δεν ήταν προφανώς ο κατάλληλος άνθρωπος, αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Και τι λέει αυτό για το αγγλικό προπονητικό σύστημα;
Πόσο προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο. Θα ακολουθούσαν αυτή την προσέγγιση η Ισπανία ή η Γαλλία; Μπορεί να κάναμε μια εξαίρεση για τον πανίσχυρο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα αυτή είναι μια μαύρη μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».
Κέιν: «Ο Τούχελ είναι φανταστικός άνθρωπος και προπονητής»
«Δεν μπορώ να πω κάτι μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα του Τούχελ. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Προφανώς, γνωρίζω καλά τον Τόμας, έχοντας δουλέψει μαζί του πέρυσι (σ.σ. στην Μπάγερν Μονάχου). Είναι ένας φανταστικός προπονητής, ένας φανταστικός άνθρωπος, οπότε είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν μάθουν περισσότερα», ήταν τα λόγια του αρχηγού της ομάδας πριν ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του Τούχελ.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.