Με οκτώ αναμετρήσεις, χωρίς όμως μεγάλα ονόματα, συνεχίστηκε το… παράθυρο των εθνικών ομάδων για το Nations League με την 4η αγωνιστική.
Στο πιο χορταστικό ματς της βραδιάς, η Αυστρία έκανε ό,τι ήθελε τη Νορβηγία επικρατώντας με το ευρύ 5-1 εντός έδρας.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο, με τον Αρναούτοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό, ενώ ο Σόρλοθ ισοφάρισε σε 1-1 στο 39′. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Αυστριακοί ξέσπασαν. Αρναούτοβιτς στο 49′, Λίνχαρτ 58′, Ποσχ 62′ και Γκρέγκοριτς στο 71′ διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.
Για τον ίδιο όμιλο, η Σλοβενία επιβλήθηκε του Καζακστάν εκτός έδρας με 1-0, έχοντας στη βασική της σύνθεση στον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος αγωνίστηκε για 71 λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Ζαν Βιπότνικ. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Γιαν Μλάκαρ στο 55′.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το πλήρες πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Nations League:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.