Τι ματς στο «Craven Cottage»! Η Μπρέντφορντ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη Φούλαμ, η οποία με δύο γκολ του Χάρι Γουίλσον πήρε το τρίποντο με 2-1 για τη 10η αγωνιστική της Premier League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν τρεις καλές στιγμές με Νέλσον και Σμιθ Ρόου, ενώ στο 24′ η Μπρέντφορντ προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία όταν ο Γιάνελτ έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 0-1. Στο 43ο λεπτό ο Φλέκεν έσωσε μετά από σουτ του Σμιθ Ρόου και στο 45′ το μακρινό σουτ του Γιάνελτ έφυγε ελάχιστα έξω.
Διαβάστε επίσης: «Επιστρέφει στη Euroleague ο Μίτσιτς;» – Δημοσίευμα-βόμβα για το μέλλον του!
Η Φούλαμ κυριάρχησε και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας για το γκολ και χάνοντας ευκαιρίες. Τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις και μάλιστα εις διπλούν. Στο 90+2′ ο Τραορέ σέντραρε από δεξιά και ο Γουίλσον με μαγικό εναέριο τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1 ενώ πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-1 με φοβερή κεφαλιά από σέντρα του Ρόμπισον.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.