O Mέσι επέστρεψε στη δράση και «καθάρισε» με δύο γκολ για τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι (vids)
Μετά από 2 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση και οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε νίκη με 3-1 επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ο Λιονέλ Μέσι ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αστράγαλο στον τελικό του Copa America και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, όμως η επιστροφή του ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο αναμενόταν.
Η Φιλαδέλφεια Γιούνιον μπορεί να προηγήθηκε, μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης για την 28η αγωνιστική του MLS, ωστόσο ο Αργεντινός σταρ ανέλαβε δράση και στο 26ο λεπτό με αδιανόητη ντρίμπλα άδειασε τον αντίπαλο του, πλάσαρε και ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 30ο λεπτό, όταν ο Ζόρντι Άλμπα έστρωσε την μπάλα και ο Αργεντινός εκτέλεσε με την μία διαμορφώνοντας το 2-1 υπέρ των «φλαμίνγκο».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.