Παίκτης της Άλ Ιτιχάντ είναι κι επίσημα ο Μάριο Μιτάι! Ο Αλβανός μπακ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, θα γίνει συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τους Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ στη Σαουδική Αραβία καθώς παραχωρήθηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού.
Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν πέντε εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που ενδιαφέρει την Ένωση η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης.
O 21χρονος είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας έξι φορές και έπαιξε στο πρόσφατο Eurο της Γερμανίας.
Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ ενώ πέρσι είχε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Λοκομοτίβ. Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ έχει παίξει 16 φορές και έχει δώσει δύο ασίστ.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.