Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-1: Νίκη με ανατροπή για τους Αρκάδες
Με τους Χατζηγιοβάνη και Τζοακίνι να σκοράρουν για πρώτη φορά φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 -με ανατροπή- του ΟΦΗ, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ, εντός έδρας για την τρίτη αγωνιστική των playoffs για τις θέσεις 5-8 της Super League και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, με 24 βαθμούς. Στους 18 παρέμειναν οι Κρητικοί και την τέταρτη και τελευταία θέση.
Η εξέλιξη του αγώνα
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν μπήκε καλά στο ματς και στο 14′ έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Καστάνιο ανέτρεψε τον Ανδρούτσο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και τον Μπάγκιτς να ευστοχή από την άσπρη βούλα για το 0-1. Οι Κρητικοί έχοντας το μομεντουμ θέλησαν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους και θα μπορούσαν, αλλά Χατζηθεοδωρίδης και Σενγκέλια δεν βρήκαν στόχο σε δύο φάσεις.
Από κει και πέρα ο Αστέρας αντέδρασε και βρήκε την ισοφάριση που έψαχνε στο 32ο λεπτό, όταν ο Λαμπρόπουλος έδιωξε τη μπάλα, εκείνη στρώθηκε στον Χατζηγιοβάνη που με φοβερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ ξέσπασε σε δάκρια μετά την επίτευξη του τέρματός του και «χάθηκε» στην αγκαλιά του προπονητή του.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή όταν ο Τζοακίνι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καλτσά, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες. Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς… έσβησε, με τους Αρκάδες να διαχειρίζονται μέχρι το τέλος το προβάδισμά τους.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία