Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στην ενδεχόμενη απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον πορτογαλικό σύλλογο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για την ολοκλήρωση του deal με τον Παναθηναϊκό και τον Έλληνα φορ, αφού είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του. Όλα αυτά μετά το «ναυάγιο» με το δεύτερο (όπως το χαρακτήρισαν οι δημοσιογράφοι) όνομα της λίστας, Ρόκε.
«Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Αναλυτικά όσα είπε όταν ρωτήθηκε για την δεύτερη (Ρόκε) και τρίτη, που γίνονται τώρα διαπραγματεύσεις, επιλογή για τη θέση του φορ:
«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι. Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ.
Ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμφάνιση και σωστές αποφάσεις στα σημεία που η μπάλα… έκαιγε, επικράτησε της ΑΕΚ με 33-29 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών
Σπουδαία η πρόκριση της Εθνικής ομάδας τένις στο World Group I του Davis Cup, αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι του διημέρου ήταν η παρουσία εκατοντάδων παιδιών στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.
Εφόσον ο Άρης εκμεταλλευθεί το βατό πρόγραμμα που έχει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου μπορεί να «πατήσει» στην 5άδα ή τουλάχιστον να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτήν.