
Προανήγγειλε Πελίστρι ο Παναθηναϊκός – Η «πράσινη» ανάρτηση (pic)
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι από τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Γαλλία για το πρώτο παιχνίδι με τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες οι «πράσινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν μεταγραφή.
Αυτή δεν θα είναι άλλη από τον Φακούντο Πελίστρι ο οποίος αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ανταμώσει ξανά με τον Ντιέγκο Αλόνσο.
Μάλιστα ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τη μεταγραφή με ένα story στο instagram όπου πίσω από μία σημαία της Ουρουγουάης φαίνεται ο 22χρονος άσος ενώ υπάρχει και η λεζάντα: «σύντομα στην Ελλάδα».
Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:
Ενίσχυση για τη Λανς πριν τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με την Μπέρνλι για τον Ζαρουρί
Σύμφωνα με το Foot Mercato, η Λανς ενισχύεται στα εξτρέμ με την προσθήκη του 23χρονου Μαροκινού, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.
Ο Ζαρουρί είναι διεθνής με το Μαρόκο, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως στα αριστερά και πέρασε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Χαλ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 21 συμμετοχές στην Αγγλία με 2 γκολ και 3 ασίστ.
?EXCL: ???? #Ligue1 |
? Accord trouvé entre le RC Lens et Burnley pour Anas Zaroury
? Transfert de 9M€ bonus compris + 20% sur la plus-value
✍️ Contrat jusqu’en juin 2️⃣0️⃣2️⃣8️⃣
? Joueur déjà sur place pour passer sa visite médicale
W @sachatavolieri… pic.twitter.com/9sLyzDTbv5
— Santi Aouna (@Santi_J_FM) August 21, 2024
- Επέμβαση σε δεκάδες περιστατικά της πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης λόγω κακοκαιρίας
- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Οι πασχαλινές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας
- Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Στο στόχαστρο δύο εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ
- Πλαφόν: Πρόστιμα 65.000 ευρώ σε πρατήρια καυσίμων στη Ρόδο
- Τι λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης για τις νέες δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Δεν έχουν φτάσει ακόμα στη Βουλή»
- NBA και Euroleague σε τροχιά σύγκλισης: Το μεγάλο παζάρι που θα κρίνει το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ



