Προανήγγειλε Πελίστρι ο Παναθηναϊκός – Η «πράσινη» ανάρτηση (pic)
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι από τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Γαλλία για το πρώτο παιχνίδι με τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες οι «πράσινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν μεταγραφή.
Αυτή δεν θα είναι άλλη από τον Φακούντο Πελίστρι ο οποίος αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ανταμώσει ξανά με τον Ντιέγκο Αλόνσο.
Μάλιστα ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τη μεταγραφή με ένα story στο instagram όπου πίσω από μία σημαία της Ουρουγουάης φαίνεται ο 22χρονος άσος ενώ υπάρχει και η λεζάντα: «σύντομα στην Ελλάδα».
Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

Ενίσχυση για τη Λανς πριν τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με την Μπέρνλι για τον Ζαρουρί
Σύμφωνα με το Foot Mercato, η Λανς ενισχύεται στα εξτρέμ με την προσθήκη του 23χρονου Μαροκινού, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.
Ο Ζαρουρί είναι διεθνής με το Μαρόκο, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως στα αριστερά και πέρασε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Χαλ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 21 συμμετοχές στην Αγγλία με 2 γκολ και 3 ασίστ.
?EXCL: ???? #Ligue1 |
? Accord trouvé entre le RC Lens et Burnley pour Anas Zaroury
? Transfert de 9M€ bonus compris + 20% sur la plus-value
✍️ Contrat jusqu’en juin 2️⃣0️⃣2️⃣8️⃣
? Joueur déjà sur place pour passer sa visite médicale
W @sachatavolieri… pic.twitter.com/9sLyzDTbv5
— Santi Aouna (@Santi_J_FM) August 21, 2024
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final Four – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Πάει Μουντιάλ ο Νειμάρ: Ο Αντσελότι τον κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας (pic)
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442