Τη φανέλα της νέας σεζόν παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον Έρικ Λαμέλα.
«Ο Αργεντινός άσος ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, είδε τις εμφανίσεις του ένδοξου παρελθόντος και πρόβαρε για πρώτη φορά αυτή του… μέλλοντος, δηλαδή, της αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025», αναφέρει η Ένωση.
Το κίτρινο χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί και φέτος στην πρώτη εμφάνιση, με το μαύρο ωστόσο να είναι πιο έντονο σε σχέση με την περσινή φανέλα.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σπουδαίο ματς με την Λεβερκούζεν, για τα πλέι-οφ του Champions League.
LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.