Ο Αντρέα Μποτσέλι παίζει για τη Σοφία Βεργκάρα μόνο
Ο Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, έκανε καντάδα στη Σοφία Βεργκάρα πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας για τα 30 χρόνια του στη μουσική - Τα βίντεο που ανέβασε η Κολομβιανή σταρ στο Instagram.
Η Σελίν Ντιόν είπε για τον Ιταλό τενόρο κάποτε πως «αν ο Θεός ήταν καλλιτέχνης, η φωνή του θα έπρεπε να ακούγεται όπως του Αντρέα Μποτσέλι». Ο Ντέιβιντ Φόστερ, καλλιτεχνικός παραγωγός, συχνά περιγράφει την φωνή του Μποτσέλι ως την πιο όμορφη στον κόσμο
Ο Αντρέα Μποτσέλι γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια του στη μουσική και ο σπουδαίος Ιταλός τενόρος πραγματοποίησε τρεις live εμφανίσεις στο «Teatro del Silenzio» στην Τοσκάνη της Ιταλίας, έχοντας μαζί του στη σκηνή αρκετούς διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές.
Μεταξύ αυτών και η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα, η οποία εμφανίστηκε στην τρίτη κατά σειρά συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι το βράδυ της Παρασκευής (19/7), με τον Αντρέα Μποτσέλι να παίζει στο πιάνο κάνοντάς της… καντάδα.
Η Κολομβιανή σταρ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την καντάδα του Μποτσέλι και έγραψε: «Τι βραδιά! Τι θα λέγατε για αυτήν την καντάδα;».
Άλλοι μεγάλοι σταρ που παραβρέθηκαν στον εορτασμό των 30 χρόνων του τενόρου στις τρεις live εμφανίσεις του ήταν ο Γουίλ Σμιθ, ο Τζόνι Ντεπ, ο Ράσελ Κρόου, ο Εντ Σίραν, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα τρία παιδιά του Μποτσέλι, Ματέο, Άμος και Βιρτζίνια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας