Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντρέα Μποτσέλι: Ποια είναι η σύζυγός του – Το χρονικό από το love story τους

Αντρέα Μποτσέλι: Ποια είναι η σύζυγός του – Το χρονικό από το love story τους

Είναι μαζί από το 2002, είναι μυθιστορηματική η στιγμή της γνωριμίας τους, έχουν μαζί μια κόρη

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόου μπιζ. Ο Αντρέα Μποτσέλι, ο αγαπημένος υπερ-ταλαντούχος τενόρος που για κείνον έχει πει η Σελίν Ντιόν ότι εάν ο θεός ήταν καλλιτέχνης θα είχε τη φωνή του, από το 2002 συνδέεται με τη Βερόνικα Μπέρτι Μποτσέλι.

Τώρα, η καλλονή αυτή είναι η μάνατζέρ του και η τωρινή σύζυγός του. Γνωρίστηκαν κι εκείνος της έκανε καντάδα με μια άρια. Έβγαιναν για πάνω από μια δεκαετία και παντρεύτηκαν τελικά το 2014. Οι δυο τους έχουν βρει το μυστικό πώς να κάνουν τη σχέση τους να διαρκεί.

Πηγή φωτογραφίας: https://www.instagram.com/veronicabertiofficial/

Το χρονικό του love story τους

Έχουν μαζί μία κόρη, τη Βιρτζίνια, την οποία απέκτησαν μετά από δέκα χρόνια που ήταν μαζί, το 2012. Ο Αντρέα Μποτσέλι έχει και δύο γιους από τον προηγούμενο γάμο του, τον Άμος και τον Ματέο.

Για τη Βερόνικα Μπέρτι Μποτσέλι, είναι απλός ο λόγος που έχει κρατήσει η σχέση τους τόσα χρόνια, έχει δηλώσει στο «PEOPLE» ότι ο ένας εξαρτάται από τον άλλον, στην αρχή συνήθιζαν -και για αρκετά χρόνια- να είναι μαζί συνέχεια 24 ώρες το 24ωρο. Σύμφωνα με την ίδια, «Κάποιες φορές δεν συμφωνούμε απαραίτητα στην πορεία, αλλά πάντοτε συμφωνούμε στον σκοπό. Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον».

«Μια επιτυχημένη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι μια τέχνη. Η χημεία βρίσκεται στο προσκήνιο»

Από την εμφάνιση στη Μάλτα στις 25 Νοεμβρίου 2023

Μοιραία έλξη

Ο Αντρέα Μποτσέλι από την πλευρά του έχει γράψει στη «The Guardian» το 2014 ότι «Μια επιτυχημένη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι μια τέχνη. Η χημεία βρίσκεται στο προσκήνιο. Πρέπει να υπάρχει μια μοιραία έλξη, αλλιώς κυριαρχεί η βαρεμάρα, αλλά η τέχνη υποβόσκει στη διατήρηση της μοιραίας έλξης για να παραμείνει ζωντανή».

Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Εκείνη ήταν μόλις 18 ετών και τους χωρίζουν 25 χρόνια που δεν φαίνεται να έχουν σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους μέχρι τώρα.

«Στην πραγματικότητα ο γάμος ξεκίνησε τη στιγμή που γνωριστήκαμε»

Όπως έχει γράψει ο Αντρέα Μποτσέλι σε κείνο το ίδιο κομμάτι του στον «Guardian» το 2014 περιγράφοντας τόσο συγκινητικά και αισθαντικά τη στιγμή της συνάντησής τους, «Με τη Βερόνικα συναντηθήκαμε σε ένα πάρτι πριν από 12 χρόνια και κόλλησα με τη φωνή της και το πώς ένιωθα το δέρμα της. Τραγούδησα την πρώτη μου άρια για κείνη, αυτό το βράδυ. Ήταν ένα κομμάτι που λεγόταν «Τα μάτια της νεράιδας». Όλοι ήταν εκεί. Ήταν πια υπέροχη στιγμή ανάμεσά μας. Στην πραγματικότητα ο γάμος ξεκίνησε τη στιγμή που γνωριστήκαμε». Μάλιστα, έμειναν μαζί από εκείνη τη βραδιά.

Για τη διαφορά ηλικίας ο Αντρέα Μποτσέλι έχει ισχυριστεί ότι στην οικογένειά του συνηθίζεται αυτό και ότι οι γονείς του είχαν. Εκείνος ήταν παντρεμένος από το 1992 μέχρι το 2002 με την Ένρικα Τσενζάτι.

Ποια είναι η σύζυγός του

Η Βερόνικα είναι και η μάνατζέρ του και της αρέσει να περνούν μαζί χρόνο στην παραθαλάσσια κατοικία τους.

Είναι επίσης η ίδια αντιπρόεδρος του Ιδρύματος που φέρει το όνομα του Αντρέα Μποτσέλι και το οποίο έχει στόχο να ενδυναμώνει τους ανθρώπους και τις κοινότητες βρίσκονται σε συνθήκες φτώχειας, αναλφαβητισμού, στρες λόγω ασθένειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Ακόμη είναι παραγωγός των ζωντανών εμφανίσεων του συζύγου τους, αλλά και του ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν μαζί, του «The Journey».

Οι δυο τους έχουν τραγουδήσει και μαζί, έχει δουλέψει πολύ με τη φωνή της η ίδια, κάνουν κοινές εμφανίσεις και έχουν ηχογραφήσει στα ιταλικά το 2012 το «Something Stupid», καθώς και το «Cheek to Cheek» το 2016.

«Με τη Βερόνικα συναντηθήκαμε σε ένα πάρτι και κόλλησα με τη φωνή της και το πώς ένιωθα το δέρμα της. Τραγούδησα την πρώτη μου άρια για κείνη»

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024