Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λος Αντζελες: Το παραμυθένιο σπίτι της Σοφίας Βεργκάρα

Λος Αντζελες: Το παραμυθένιο σπίτι της Σοφίας Βεργκάρα

«Δεν φοβάμαι να ξοδέψω χρήματα, αλλά πρέπει να είναι για κάτι πρακτικό»

Το παλάτι της Σοφία Βεργκάρα στη συνοικία Beverly Park του Λος Άντζελες, που είναι γεμάτη αστέρια, θυμίζει ένα παλιό μεγαλοπρεπές κτήμα που ταιριάζει σε βασιλική οικογένεια. Αλλά κατά την επιμέλεια του χώρου, η ηθοποιός ήθελε να διασφαλίσει ότι οι καλεσμένοι θα αισθάνονται άνετα εκεί.

«Δεν φοβάμαι να ξοδέψω χρήματα, αλλά πρέπει να είναι για κάτι πρακτικό, όχι μόνο για πράγματα που βρίσκονται εκεί για να φαίνονται ωραία», δήλωσε η Σοφία Βεργκάρα στο Architectural Digest, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Η πισίνα του σπιτιού και ένας υπέροχος κήπος

«Δεν ήθελα έπιπλα που είναι τόσο πολύτιμα που οι άνθρωποι θα φοβόντουσαν να τα χρησιμοποιήσουν και να τα απολαύσουν», είπε η κολομβιανή ηθοποιός.

Γοητεία και πολυτέλεια

Η πρωταγωνίστρια του «Modern Family» η οποία πιο πρόσφατα υποδύθηκε την διαβόητη αρχηγό του εγκλήματος Griselda Blanco στην ομώνυμη σειρά του Netflix, βρίσκεται στο εξώφυλλο του Μαρτίου του Architectural Digest.

Η κρεβατοκάμαρα της ηθοποιού

Το σπίτι της Βεργκάρα ξεχειλίζει από ιστορική γοητεία και πολυτελείς λεπτομέρειες – πολυθρόνες μπαρόκ στο σαλόνι, ένας ισπανικός πολυέλαιος στο τεράστιο οικογενειακό δωμάτιο και χειροποίητες λεπτομέρειες από γύψο με λουλούδια στο ταβάνι της τραπεζαρίας.

Η πανέμορφη κουζίνα σε λευκό χρώμα

Αλλά για να επιτευχθεί η εμφάνιση και να μπορέσουν αυτά τα χαρακτηριστικά να αναδειχθούν, απαιτήθηκε μια σημαντική μεταμόρφωση: «Υπήρχαν αψίδες πάνω σε αψίδες, όλες με κολώνες. Ένιωθα σαν κάστρο στην Τρανσυλβανία», είπε η Vergara, ανακαλώντας στην μνήμη της το πώς έμοιαζε το ακίνητο όταν το αγόρασε για πρώτη φορά.

Στο σαλόνι δεσπόζει ο μαύρος πολυέλαιος

Οι εσωτερικοί χώροι τονίζονται, με φυτά και πρασινάδα σε πολλά δωμάτια – μια ζωντανή σχεδιαστική επιλογή που ταιριάζει αλλά και τονίζει τους μεγάλους κήπους του ακινήτου

Το μπάνιο με θέα στον κήπο

Οι εξωτερικοί χώροι του κτήματος – ή μάλλον οι δυνατότητές τους – ήταν ένα σημαντικό σημείο έλξης για την ηθοποιό: «Μου άρεσε που μπορούσες να δεις το τοπίο από κάθε δωμάτιο, παρόλο που δεν υπήρχε ακόμα πολύς κήπος για να κοιτάξεις», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024