Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποτέλεσε μία σπουδαία προσθήκη για τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έρχεται στην Ελλάδα με κανονική μεταγραφή και μετά το δεύτερο μισό πέρσι να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.
Ο Μαρτίνς είναι ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό, πως μπορεί να αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή που του χρόνου θα διαδραματίσει ιδιαίτερο ρόλο στην ομάδα.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να τον δουν υγιή, αφού πέρσι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει για τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα, ο Ζέλσον «λιώνει» στο γυμναστήριο ενόψει της χρονιάς που έρχεται, ενώ δε δίστασε να μοιραστεί με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δουλειά που «ρίχνει» στο γυμναστήριο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.