
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Θέλξη τους έκαναν όλους να γυρίσουν με μια εμφάνισή τους
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Θέλξη κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους στη Μύκονο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.
Στην Μύκονο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε άλλη μία σέξι εμφάνιση στα Ματογιάννια κεντρίζοντας τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.
Λογικό μιας και όταν εμφανίστηκε στα κοσμικά σοκάκια φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μπροστινά κοψίματα, το οποίο τόνιζε το μπούστο της, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.
Η ίδια περπατούσε πιασμένη χεράκι χεράκι με τον φίλο της Πάνο Μυλωνά και απολάμβανε την αναστάτωση που προκάλεσε με την εμφάνισή της.
Εντυπωσίασε η Θέλξη
Μαζί τους στη Mykonos by night βόλτα τους ήταν και η τραγουδίστρια Θέλξη που με το εντυπωσιακό μπούστο της έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να καρφώσει το βλέμμα του πάνω της.
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς
- Νορβηγία: Έκκληση των πρωθυπουργών της Ινδίας και των σκανδιναβικών χωρών υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας
- Τσέλσι – Τότεναμ 2-1: Έχασε και η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική
- Μέση Ανατολή: Οι εύποροι του Ντουμπάι αναζητούν νέο καταφύγιο – Σε ποιες χώρες κατευθύνονται
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 20 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

