Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαγνήτισε τα βλέμματα στη Μύκονο – Εντυπωσιακή εμφάνιση
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τα φλας των φωτογράφων πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη Μύκονο.
- H προειδοποίηση Τραμπ στη Ρωσία και η ατάκα του Πούτιν για Αμερικανούς προέδρους
- Πανελλαδικός ξεσηκωμός για το έγκλημα των Τεμπών - «Δεν έχω οξυγόνο» από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ηράκλειο
- Η ημέρα ορόσημο για τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο – Αποφασίζει η Ολομέλεια του ΣτΕ
- Έρευνα φέρνει…τα πάνω – κάτω: Οι γονείς έχουν αγαπημένο παιδί!
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να βρεθεί στο νησί των Ανέμων.
Η εντυπωσιακή influencer απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδυνή της έξοδο στα Ματογιάννια.
Η εκρηκτική ξανθιά φορούσε λευκό φόρεμα με σέξι ντεκολτέ και τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων πάνω της.
Εντυπωσίασε τα πλήθη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Mάλιστα κάθισε μαζί με τον φωτογράφο των διασήμων Νίκο Ζώτο για να δούνε τις λήψεις.
Μετά τις φωτογραφίες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνέχισε την βόλτα της στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου με πολύ κόσμο να την χαιρετά αφού διατηρεί πολλές φιλίες στο νησί.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις