Ο Ρονάλντο αλλάζει το πλάνο της… UEFA
Με αφορμή της εισβολής για μία… selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η UEFA αυστηροποιεί τα μέτρα ασφαλείας του φετινού Euro.
Η UEFA γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της πως αποφάσισε να αυστηροποιήσει τα μέτρα ασφαλείας του φετινού Euro, εξαιτίας των συχνών εισβολών στον αγωνιστικό χώρο.
Αφορμή οι συνολικά πέντε (!) οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Βεστφάλεν» για να αποσπάσουν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
«Η ασφάλεια στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την UEFA. Για τον σκοπό αυτό, θα αναπτυχθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα για την περαιτέρω κάλυψη των απαιτήσεων του τουρνουά και για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.
Σαν υπενθύμιση, οποιαδήποτε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο συνιστά παραβίαση των κανόνων του σταδίου και θα έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή από το γήπεδο, την απαγόρευση από όλους τους αγώνες του τουρνουά και την υποβολή επίσημης ποινικής μήνυσης», ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η UEFA.
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα

