Ελεονώρα Μελέτη: Αγκαλιά με την κόρη της, Αλεξάνδρα, στην παραλία – Η τρυφερή φωτογραφία
Η παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε για βουτιές με την οικογένειά της
Σάββατο σήμερα, ημέρα ξεκούρασης, και πόσο μάλλον με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Ευρωβουλευτής πλέον Ελεονώρα Μελέτη βρήκε χρόνο για να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνώντας όμορφα με την οικογένειά της.
Έτσι, λοιπόν, σήμερα πήγαν οικογενειακώς -με τον σύζυγο και την κόρη της, Αλεξάνδρα- για βουτιές στην παραλία.
Η μέρα της Ελεονώρας Μελέτη ξεκίνησε με το αγαπημένο της σπορ, που δεν είναι άλλο από το Kitesurf, ενώ στη συνέχεια χαλάρωσε στην παραλία με την κόρη της, κάνοντας βουτιές.
Από αυτή την οικογενειακή απόδραση, η παρουσιάστρια ανήρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φαίνεται η ίδια να κρατά αγκαλιά την κόρη της.
Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

«Να περιτριγυρίζεστε απ’ όσα αγαπάτε. Ό,τι δεν σας θέλει, στη ζωή να μην χωράτε. Ούτε στο χρόνο σας, ούτε στη χαρά, ούτε κ στο πόνο σας. Αμόλυντα να τα αφήνετε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ την φωτογραφία συνόδευε το τραγούδι «Το Καλοκαίρι Μου» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
View this post on Instagram
Όπως είναι γνωστό, η γνωστή παρουσιάστρια διανύει πλέον μια εντελώς διαφορετική περίοδο στη ζωή και την καριέρα της ως Ευρωβουλευτής.
Θυμίζεται, μάλιστα, ότι πρόσφατα είχε ταξιδέψει και στις Βρυξέλλες για την υποδοχή νέων μελών και αντιπροσωπειών.
- Ενοικίαση ακινήτων – Πότε ο ιδιοκτήτης δικαιούται αποζημίωση για φθορές – Πώς μπορεί να τη διεκδικήσει
- Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την απόκτηση του Φεράν Τόρες
- Ποιοι μπαίνουν στις 72 δόσεις της εφορίας για ληξιπρόθεσμα χρέη – Πότε χάνεται η ρύθμιση
- Καύσωνας στη Γαλλία: 37 διαμερίσματα σε «κόκκινη επιφυλακή» – Ο πύργος του Άιφελ και μουσεία κλείνουν νωρίς
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Όταν η Chanel συνάντησε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τα παραμύθια την υψηλή ραπτική
- Μειώνεται αργά το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά εκατομμύρια γυναίκες παραμένουν χωρίς κινητό
- Καιρός: Έρχεται ζέστη, όχι καύσωνας -Τι δείχνουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το επόμενο 10ήμερο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442