Ο Βέλγος αμυντικός Τόμας Μενιέ, ο οποίος τραυματίστηκε εχθές (8/6) το βράδυ στο νικηφόρο (3-0) φιλικό με το Λουξεμβούργο, δεν θα ακολουθήσει την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής Βελγίου για τη Γερμανία την Τετάρτη (12/6).
Άπαντες βρίσκονται στην αναμονή νέων λεπτομερών εξετάσεων, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας και πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του μπακ της Τραμπζονσπόρ στο Euro 2024, κρίνεται ως αμφίβολη.
Ο Μενιέ αποχώρησε από το στάδιο «Roi Baudouin» με μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό. Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο του Euro και θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου