Σεισμός: Ισχυρή δόνηση κοντά στην Κύθνο – Αισθητή στην Αττική
Η αρχική εκτίμηση για το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,8 Ρίχτερ
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο που έγινε αισθητός στην Αττική.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 Ρίχτερ, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα ΒΒΑ της Κύθνου.
Νωρίτερα η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ανέφερε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (με πρώτη εκτίμηση 4,8) και σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι (11:53).
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα ΒΔ της Δονούσας. Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.
Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αττική

Η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού
Η αναθεωρημένη λύση
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 Ρίχτερ, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα ΒΒΑ της Κύθνου και εστιακό βάθος 14,4 χιλιόμετρα.

Η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού για τον σεισμό
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία
- Τζόκερ: Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 11,6 εκατ. ευρώ
- Ο χορός μπορεί να «νικήσει» το στρες;
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να καταλάβει τα πλοία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Αρκάς: Ένα μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς
- Moody’s: Τα 4 σενάρια για τις εκλογές του 2027 στην Ελλάδα
- Ιράν προς ΗΠΑ: Η θάλασσα του Ομάν μπορεί να γίνει ο τάφος σας – Σταματήστε τον αποκλεισμό
- Αφθώδης πυρετός: 5 μήνες θα χρειαστούν για να «σκαναριστεί» η Λέσβος – «Οι κτηνοτρόφοι κουράστηκαν να διαμαρτύρονται»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442