Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) αντιμετώπισε τον Μάρτον Φούκσοβιτς και επικράτησε του Ούγγρου με 3-0 σετ (7-6 [7], 6-4, 6-1).
Ο συμπατριώτης μας δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, όπου χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του φετινού Ρολάν Γκαρός. Στα άλλα δύο πέτυχε μπρέικ σε καθοριστικά σημεία και έφτασε σχετικά εύκολα στο 3-0.
Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Φούκσοβιτς και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αλτμάιερ.
Στον δεύτερο γύρο ο 25χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ από την Γερμανία, ο οποίος αργά χθες το βράδυ επικράτησε του Λάζλο Ντζέρε μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη με 3-2 σετ (7-5, 6-4, 6-7 [6], 5-7, 7-6 [10-6]).
Κυριάρχησε και προκρίθηκε
Στο πρώτο σετ οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μάρτον Φούκσοβιτς πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τους δύο τενίστες να κρατούν τα σερβίς τους (3-2, 5-4, 6-6) και να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Εκεί μετά από μία μεγάλη μάχη, ο συμπατριώτης έκανε το 9-7 και το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Στο δεύτερο σετ ο 25χρονος προηγήθηκε με μπρέικ 2-0, αλλά ο Ούγγρος απάντησε λίγο αργότερα και ισοφάρισε σε 3-3. Αυτό, όμως, δεν πτόησε τον συμπατριώτη μας, ο οποίος στο 9ο γκέιμ έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του και έκανε το 5-4. Λίγο αργότερα έφτασε στο 6-4 και στο 2-0.
Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε του Μάρτον Φούσκοβιτς και με τρία μπρέικ έφτασε στο 6-1 και στην πρόκριση στον δεύτερο γύρο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.