Φόντεν: «Δεν θέλω να σκέφτομαι την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα»
Ο Φόντεν μίλησε για μία πιθανή αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι στο μέλλον
Ο Φιλ Φόντεν, εν όψει του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ότι δεν θέλει να σκεφτεί την πιθανή αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν ήξερα τίποτα άλλο εκτός από αυτόν. Οπότε θα είναι περίεργο όταν φύγει. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Θέλω να απολαμβάνω τα πράγματα που κάνουμε τώρα μαζί του.
Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε αυτή τη σεζόν ήταν «μην προσπαθείς να είσαι ο Φιλ Φόντεν σε κάθε φάση» και νιώθω ότι αυτή η συμβουλή πήγε καλά».
Για τον τελικό με την Γιουνάιτεντ: «Είναι σίγουρα ένα μεγάλο ντέρμπι, στη μέρα του ο καθένας μπορεί να κερδίσει, έτσι, είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε με ανυπομονησία και να είμαστε στα καλύτερά μας αν θέλουμε να κερδίσουμε».
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;



