Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς έφτασε με την αδερφή του στα δικαστήρια

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς έφτασε με την αδερφή του στα δικαστήρια

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει φτάσει στις δικαστικές αίθουσες με τις αδερφή του για να λύσουν τις διαφορές τους

Ήταν Μάιος του 2013 όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλούσε για τους στενούς δεσμούς που είχε με την οικογένεια του, τους γονείς του αλλά και τις δύο αδελφές του.

Όλα φαίνεται πως άλλαξαν τα τελευταία τρία χρόνια. Με την άλλοτε αγαπημένη του αδελφή, Βάσω, έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τις διαφορές τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται πως δεν έχει τον τελευταίο χρόνο καμία επικοινωνία ούτε με την μητέρα του.

Από «αυτοκόλλητοι»… αντίδικοι

Από το πατρικό τους σπίτι στη Νίκαια, στις καλοκαιρινές διακοπές, στις μαζώξεις στο σπίτι του τραγουδιστή μέχρι τα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη υπήρξαν αχώριστοι για πολλά χρόνια. Όλοι μιλούσαν για δύο αγαπημένα αδέλφια που ανέβαζαν συχνά κοινές φωτογραφίες, με την μεν Βάσω να ανεβάζει τον αγαπημένο τραγουδιστή σε προσωπικές του στιγμές στο σπίτι κι εκείνον με τη σειρά του να ανεβάζει παιδικές τους φωτογραφίες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει μιλήσει δημοσίως για την οικογένεια του μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του. Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα η μητέρα του, Κλειώ, είχε αποκαλύψει το πόσο υπερπροστατευτικός ήταν πάντα ο Μαζωνάκης με τις δύο αδελφές του.

Η μεγάλη ρήξη

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, η αδελφή του τον στήριζε και εργαζόταν δίπλα του. Με τα χρόνια μάλιστα έφτασε στο σημείο να διαχειρίζεται και οτιδήποτε είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι.

Η πρώτη ρήξη ήρθε πριν μία δεκαετία, όταν και πάλι για οικονομικής φύσεως πρόβλημα τα δύο αδέλφια βρέθηκαν στα μαχαίρια. Τότε ένας οικογενειακός τους φίλος μεσολάβησε για να τα ξαναβρούν.

«Είχε πάρει λεφτά χωρίς να το ξέρω από κοινό λογαριασμό και αυτό το θέμα έμεινε μέσα στην οικογένεια και με την μεσολάβηση την δική μου, δεν τράβηξε παραπέρα. Έκανα το λάθος και μπήκα μπροστά. Του έλεγα, λυπάμαι, πρέπει να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αυτός ήταν θυμωμένος», είπε φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα καθώς, υπήρξε μια τριετία όπου τα δύο αδέλφια είχαν κόψει κάθε επικοινωνία.

Τα δύο αδέλφια τα ξαναβρίσκουν, η αδελφή του επιστρέφει στη δουλειά και φαίνεται πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

«Και μετά από τρία χρόνια (ο Γιώργος Μαζωνάκης) ξαναπήρε στην δουλειά και στην εμπιστοσύνη του. Ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα καμαρίνια από εδώ- από εκεί. Μετά ασχολήθηκε με τα οικονομικά και φτάσαμε σε αυτό το σημείο που είμαστε σήμερα», είπε ο φίλος του τραγουδιστή.

Τελικά τα δύσκολα ήταν μπροστά. Το 2020 προκύπτει μια ακόμη οικονομική αντιδικία που αφορά μια τουριστική επιχείρηση, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να καταγγέλλει ότι η αδερφή του τον «πέταξε» έξω από αυτήν.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρουν πως για τον Έλληνα καλλιτέχνη δεν υπάρχει επιστροφή. Το γυαλί έχει ραγίσει με την δικαστική οδό να αποτελεί πλέον μονόδρομος.

Τα δύο αδέλφια που από μικρή ηλικία ήταν δεμένα και αγαπημένα βρέθηκαν σήμερα σε αντίπαλα στρατόπεδα και με τις δύο πλευρές πάντως να επιθυμούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Η εταιρεία για την οποία γίνονται όλα


Η εταιρεία δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2020 στον Πειραιά με μετόχους την Βασιλική Μαζωνάκη(90%) και ο Γιώργος Μαζωνάκης(10%) με τίτλο «Residence by V EE».

Τρία χρόνια μετά γίνεται η αποχώρηση του Γιώργου Μαζωνάκη και στη θέση του μπαίνει ένας νέος μέτοχος, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με ποσοστό 5%.

Τότε η εταιρία αλλάζει όνομα και γίνεται «VitaGamaDelta Residence by V EE».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, γίνονται προσπάθειες μεταξύ των δύο αδελφών να μην φτάσουν στα άκρα και να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024