
Μπάκιγχαμ: Άλογο της βασιλικής φρουράς «τιμώρησε» τουρίστρια που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του
Άγνωστο αν έβγαλε τελικά την πολυπόθητη φωτογραφία με το «βασιλικό» άλογο
Τουρίστρια ήθελε να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με τα άλογα της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και… την «πάτησε».
Το άλογο ενοχλήθηκε και την δάγκωσε
Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται μία τουρίστρια που πλησιάζει ένα από τα άλογα, στήνεται δίπλα του και κάνει το «λάθος» να στηριχθεί πάνω του θέλωντας να βγάλει μία φωτογραφία. Το άλογο όμως ενοχλήθηκε και στράφηκε προς το μέρος της δαγκώνοντάς την.
Η γυναίκα ταράχθηκε έβγαλε μια καυγή από την ξαφνική τρομάρα και έχασε την ισορροπία της. Τελικά, απομακρύνθηκε καταλαβαίνοντας πως μάλλον δεν έπρεπε να πλησιάσει.
«Προσοχή τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν»
Σύμφωνα με την Daily Mail, ακριβώς δίπλα από το άλογο με τον έφιππο άνδρα της Βασιλικής Φρουράς υπήρχε μια πινακίδα στην οποία αναγράφεται το μήνυμα: «Προσοχή τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν». Από ότι φαίνεται η γυναίκα είτε δεν την πρόσεξε ποτέ ή την αγνόησε θεωρώντας ότι δεν μπορεί κάτι να πάει στραβά.
Άγνωστο παραμένει αν κατάφερε εν τέλει να βγάλει την πολυπόθητη φωτογραφία με το «βασιλικό» άλογο.
Παρά το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, η βασιλική φρουρά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη, ενώ δεν επιτρέπεται να έχουν κάποια διάδραση με το κοινό εκτός κι αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη.
Δείτε το viral βίντεο:
I know I shouldn’t laugh ? pic.twitter.com/tcqKNFZs6P
— Darren Grimes (@darrengrimes_) May 21, 2024
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση
- Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2-1: «Βόμβα» από τους «Αγίους», άφησαν εκτός FA Cup τους «κανονιέρηδες» (vid)




