Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πόσοι σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στο onlyfans για επιπλέον μεροκάματο;

Πόσοι σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στο onlyfans για επιπλέον μεροκάματο;

Από τις πλέον διάσημες πλατφόρμες στον πλανήτη έχει μετατραπεί σε... manyfans

Από γυναίκες που ζουν στην εξαθλίωση κάπου στην Ουκρανία, μέχρι φοιτήτριες στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, αποφάσισαν να πάρουν την απόφαση να κεφαλαιοποιήσουν τον… ερασιτεχνισμό τους.

Η «οικονομία της περιστασιακής απασχόλησης» (gig economy) βοηθά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν παράπλευρες θέσεις εργασίας για λίγο επιπλέον εισόδημα, όπως για παράδειγμα οι πλανόδιοι μουσικοί.

Η πορνογραφία έχει εξελιχθεί στη «βασίλισσα» αυτών των εφαρμοών, παρέχοντας μια προσωρινή και γρήγορη απασχόληση, δίχως να χρειάζεται κάποιη δεξιότητα, παρα μόνο ο αυθορμητισμός.

Καθώς οι δωρεάν πλατφόρμες εισήλθαν στην αγορά ψυχαγωγίας ενηλίκων, ξεπερνώντας τα κέρδη από τα παραδοσιακά στούντιο παραγωγής ταινιών πορνό, οι ηθοποιοί στράφηκαν στις κάμερες του υπολογιστή τους για να κερδίσουν χρήματα. Ωστόσο, αυτή την πηγή εσόδων την αντιλήφθκαν εκατοντάδες χιλιάδες άλλες άνδρες και κυρίως γυναίκες για να βγάλουν μεροκάματο.

Η προσωπική βιντεοσκόπηση (Webcamming) έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, ενώ ο αριθμός πλέον, κυρίως των γυναικών που επιλέγουν να βγάλουν χρήματα δίνοντας παραστάσεις ερωτικού περιεχομένου κατά παραγγελία, έχει αυξηθεί σε τρομερά επίπεδα.

Η κυριότερη πλατφόρμα, το OnlyFans παρουσίασε σημαντική αύξηση στους δημιουργούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, με αύξηση 75% στους νέους δημιουργούς μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με το statista το 2022, οι δημιουργοί περιεχομένου στο Onlyfans αυξήθηκαν στα 3,182 εκατομμύρια!

Όπως αναφέρει ο ειδικός ιστότοπος Tech Report το 4% των ενήλικων Αμερικανών (130 εκατ.) το 2020 σχεδίαζαν να γίνουν δημιουργοί περιεχομένου στο onlyfans, δηλαδή πάνω από 5 εκατομμύρια.

Στις ΗΠΑ πολλές δασκάλες σε σχολεία στράφηκαν σε τέτοιες πλατφόρμες για ένα επιπλέον εισόδημα, καθώς όπως αναφέρουν δυσκολεύονταν να βρουν δεύτερη εργασία. Βέβαια, μια τέτοια απόφαση τις οδήγησε στην απώλεια και της κύριας απασχόλησής τους.

Στο OnlyFans, μια συνδρομή κοστίζει κατά μέσο όρο 16,49 δολάρια τον μήνα, αν και οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον δημιουργό και την παραγωγή τους.

10 έως 20 δολάρια ανά μήνα είναι η πιο κοινή τιμή συνδρομής, με το 36,5% των δημιουργών να επιλέγουν αυτό το εύρος τιμών.

Τα μέσα μηνιαία κέρδη των δημιουργών στο OnlyFans είναι 180 δολάρια, αλλά οι κορυφαίοι δημιουργοί μπορούν να κερδίζουν περισσότερα από 100.000 δολάρια μηνιαίως.

H Χόουπ Μπάρντεν

Το OnlyFans προσφέρει υψηλότερες δυνατότητες κερδών από άλλες πλατφόρμες, όπως το Patreon και το YouTube. Ωστόσο, το εισόδημα μπορεί να μην είναι σταθερό, καθώς βασίζεται στην προθυμία του κοινού να πληρώσει για το περιεχόμενο.

Έτσι εκατομμύρια κοπέλες και γυναίκες που πασχίζουν να τραβήξουν «οπτικούς πελάτες», κάνουν πολλές φορές το λάθος να δέχονται να εκτελούν ταπεινωτικά φετίχ ή ακόμα να ικανοποιούν και βίαια αιτήματα.

Ενδεικτικά, τον Ιούνιο του 2019, μια 21χρονη η Χόουπ Μπάρντεν πέθανε κάνοντας σεξουαλικές πράξεις που τις επέφεραν ασφυξία κατόπιν αιτήματος του πελάτη, ο οποίς «απολάμβανε» το θέαμα δίχως να καλέσει βοήθεια.

Η απόσταση της κάμερας δεν προσφέρει και τόση ασφάλεια τελικά.

Sports in

Τι σχολίαζαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραφιλολογία περί ανάμειξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ

Τι αναφέρουν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024