Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Belle Delphine και ο «χορός εκατομμυρίων» στο OnlyFans

Η Belle Delphine και ο «χορός εκατομμυρίων» στο OnlyFans

Η Belle Delphine, από τις πιο διάσημες δημιουργούς περιεχομένου στο OnlyFans, μίλησε για τη δραστηριοποίησή της και αποκάλυψε πως δεν έχει πια σχέση με τον πατέρα της.

Η σταρ του OnlyFans Belle Delphine, που κέρδισε πάνω από 5 εκατομμύρια λίρες από τη δημιουργία περιεχομένου για ενήλικες, παραδέχτηκε πως δεν έχει πια σχέση με τον πατέρα της αφού ανακάλυψε τη διαδικτυακή της persona.

Η 24χρονη Belle Delphine, η οποία γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και ζει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και χρεώνει 28 λίρες τον μήνα για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό της στο OnlyFans.

Ο μεγάλος αριθμός των συνδρομητών οδήγησε στο να μπορέσει η Mary-Belle Kirschner να αγοράσει το σπίτι που ονειρευόταν πάντα στην εξοχή του Σάσεξ.

Εμφανιζόμενη στο podcast The Louis Theroux, η Belle εξήγησε πως προσπάθησε να κρατήσει μυστική τη δουλειά από τον πατέρα της, ο οποίος ζει στη Νότια Αφρική. Εκείνος ωστόσο ανακάλυψε τη διαδικτυακή της persona με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον στη ζωή της.

Η Belle εξήγησε πως απέκτησε 1 εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε έναν μήνα, όταν στράφηκε στη δημιουργία περιεχομένου για ενήλικες το 2019. «Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Το σχέδιό μου δεν ήταν να γίνω μεγάλη ή δημοφιλής ή κάτι τέτοιο. Ήθελα απλώς αρκετά χρήματα για να μπορέσω να φύγω από το σπίτι της μητέρας μου».

Ήταν το καλοκαίρι του 2019 που η Belle έγινε viral όταν άρχισε να πουλάει το μπάνιο της για 24 λίρες στους ακόλουθούς της. Η δημιουργός περιεχομένου είπε ότι εμπνεύστηκε την ιδέα από μηχανές «μεταχειρισμένων εσωρούχων» για τις οποίες διάβασε στην Ιαπωνία.

«Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι πιο μοναδικό και έτσι ακολούθησα τον δρόμο μου. Τότε λοιπόν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να παράγω και να πουλάω με έναν χαριτωμένο τρόπο που νόμιζα ότι ήταν πολύ διασκεδαστικό να το κάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της Belle εργαζόταν στη διαφήμιση και την παραγωγή ταινιών και έτσι γνώρισε τη μητέρα της και μοντέλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον πρώτο χρόνο γνωριμίας του και όταν εκείνη έμεινε έγκυος στην Belle.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ κοντά στον μπαμπά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Belle. Αφού η σχέση τους χάλασε, η Belle επικοινώνησε με τον πατέρα της όταν αγόρασε για πρώτη φορά το σπίτι της για να προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση τους.

«Όλοι στην οικογένειά μου ξέρουν. Ποτέ δεν ήθελα να είναι κάτι κρυφό γιατί όλοι πάντα το μαθαίνουν τελικά» υπογράμμισε η Belle.

Η ανακάλυψη του πατέρα της

Και μπορεί η επίσκεψη του πατέρα της να πήγε καλά αρχικά, ωστόσο άρχισε να την υποπτεύεται και την έψαξε στο Google, ανακαλύπτοντας τη διαδικτυακή της persona.

«Νομίζω ότι ήταν εκείνο το βράδυ ή την επόμενη μέρα και απλά ξέσπασε. Τρελάθηκε. Τα μηνύματα που έγραφε ήταν απλά φρικτά. Αλλά ήταν πάντα έτσι, οπότε δεν είναι κάτι που δεν περίμενα».

Ωστόσο η Belle λέει ότι δεν μετάνιωσε που ήρθε κοντά στον πατέρα της εκείνη την εποχή, επειδή θα αναρωτιόταν πάντα αν θα μπορούσαν να έχουν μια καλύτερη σχέση.

Μιλώντας για τους επικριτές της, η Belle παραδέχτηκε ότι αναζητά μεγαλύτερους συντρόφους που θα τη στηρίζουν. Αν και ο αριθμός των συνδρομητών της στο OnlyFans κυμαίνεται κάθε εβδομάδα, η Belle ισχυρίστηκε πως κερδίζει ένα εκατομμύριο τον μήνα από την πλατφόρμα.

Η Belle προσφέρει και την «εμπειρία της συντρόφου» μέσω των διαδικτυακών της πλατφορμών που περιλαμβάνει και την απευθείας συνομιλία μαζί της.

Από τους χιλιάδες συνδρομητές της, η Belle παραδέχεται ότι είναι αρκετά επιλεκτική για το πώς μιλάει στον κάθε χρήστη. «Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα σε όλους και δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει απαραίτητα να περιμένεις… Είναι πολύ περίεργο να είσαι σε σεξουαλική νοοτροπία», υπογραμμίζει.

«Ήταν αρκετά σ@@τά και περίεργο»

Αν και η Belle έχει συναινέσει σε ό,τι έχει δημοσιεύσει, γνωρίζει ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω τα βίντεό της. Λυπάται που δημοσίευσε το πρώτο της ερωτικού περιεχομένου βίντεο που της επέτρεψε να αγοράσει το σπίτι των ονείρων της επειδή ήταν «αρκετά σ@@τά και περίεργο».

«Άλλο είναι να δημοσιεύεις το πρώτο σου πορνό βίντεο, άλλο να δημοσιεύεις ένα πορνό βίντεο γνωρίζοντας ότι θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι. Η πίεση ήταν υπερβολική για εμένα» υπογράμμισε η Belle.

O Louis έμεινε έκπληκτος όταν τον ενημέρωσε πως το βίντεο της απέφερε 5 εκατομμύρια λίρες. Η Belle υπογράμμισε πως θα ήθελε μια μέρα να εξαφανιστεί από το διαδίκτυο. «Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η πτυχή της φήμης, οπότε δεν θα με κρατήσει τίποτα πραγματικά σε εκείνο το σημείο» επισημαίνει.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024