Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο χωρισμός, η εξομολόγηση για τον γιο του και οι στιγμές που τον κάνει να «λιώνει»
«Ο γιος μου είναι το Όσκαρ της ζωής μου» παραδέχεται ο ηθοποιός - Ποια η άποψή του για τον χωρισμό, όταν υπάρχει παιδί στη μέση
Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για τη ζωή του στην Αμερική, τον χωρισμό του αλλά και τον γιο που απέκτησαν με την πρώην σύντροφό του.
Η τρυφερή στιγμή με τον γιο του
«Η πατρότητα βέβεια με άλλαξε, ο γιος μου είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Είναι ένας μικρός Θεός που με μαθαίνει πράγματα καθημερινά. Ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει πια» παραδέχθηκε ο ηθοποιός μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ και αποκάλυψε μία από τις τρυφερές στιγμές με τον γιο του.
«Κάθε μέρα μου λέει κάτι που μπορεί να με λιώσει. Στη γιορτή της μητέρας πήγα για 5 ημέρες στο Λος Άντζελες για να τον δω και του λέω: «Είναι η γιορτή της μαμάς αύριο και πρέπει – κάθε χρόνο – να πηγαίνουμε να της παίρνουμε λουλούδια και να της γράφουμε μια κάρτα. Πάμε λοιπόν να της πάρουμε λουλούδια και μια κάρτα. Αφού πήγαμε στο κομμωτήριο που δουλεύει η μαμά του και της κάναμε την έκπληξη (…) φεύγοντας στο αυτοκίνητο μου είπε ότι νιώθει πολύ τυχερός για τη μαμά του. Αυτό ας πούμε με έλιωσε», είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την ιδιαίτερη στιγμή δίπλα στον γιο του.
«Ένα παιδί είναι πιο ευτυχισμένο με δύο γονείς χωρισμένους και χαρούμενους»
Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν θα έμενε σε μία σχέση μόνο και μόνο γιατί υπάρχει στη μέση ένα παιδί. «Δεν μπορώ να αφήσω τη ζωή μου, να περάσουν τα χρόνια, έμεινα σε μία σχέση που έβλεπα ότι δεν πήγαινε, έμεινα για το παιδί. Όχι, νομίζω ότι ένα παιδί είναι πιο ευτυχισμένο με δύο γονείς χωρισμένους που είναι ισορροπημένοι και αγαπημένοι, παρά με δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι σε μία σχέση και είναι καταπιεσμένοι και δυστυχισμένοι».
- Κούβα: Δίνει χάρη σε 2.010 κρατουμένους ενόψει του Πάσχα των καθολικών
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442