Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Tο Όσκαρ της ζωής μου ήταν πως έγινα πατέρας»

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Tο Όσκαρ της ζωής μου ήταν πως έγινα πατέρας»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει εδώ και 14 χρόνια στο Λος Άντζελες και όπως λέει, ήταν εύκολα αλλά και δύσκολα, με πολλές εμπειρίες. Παρόλα αυτά το Όσκαρ της ζωής του είναι άλλο. Ο μικρός του γιος Απόλλωνας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μας μιλάει για το Όσκαρ της ζωής του, τον 2,5 ετών γιο του Απόλλωνα, αλλά και για τα 14 χρόνια ζωής στο Λος Άντζελες.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει εδώ και 14 χρόνια στο Λος Άντζελες και όπως λέει, ήταν εύκολα αλλά και δύσκολα, με πολλές εμπειρίες. Παρόλα αυτά το Όσκαρ της ζωής του είναι άλλο.

«Έγινα πατέρας που για εμένα είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε ο γιος μου, θα είχα μετακομίσει στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένος με τον γιο μου Απόλλωνα».

Όπως λέει, διαλέγει να είναι κάλος μπαμπάς με το να είναι δίπλα του και να τον αγαπάει και να του δίνει όλη του την προσοχή.

«Έλεγα πάντα ότι ήθελα να κάνω τρεις κόρες και φανταζόμουν πάντα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε όταν είδα τον γιο μου να βγαίνει από τα σπλάχνα της μάνας του και είδα την πρώτη του ανάσα».

«Ο Μπραντ Πιτ έμενε κοντά μου»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πως τη γνώρισε σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Αναφέρθηκε επίσης και στο κατά πόσο είναι εύκολο να κάνει κάποιος καριέρα στην Αμερική.

«Δεν είναι ακατόρθωτο να κάνει ένας Έλληνας ηθοποιός καριέρα στην Αμερική, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι απόλυτα φυσικό στο Λος Άντζελες να κάνεις μια δεύτερη δουλειά και πολλοί κατακρίνονται».

Ο ηθοποιός είπε πως έκανε και εκείνος δεύτερη δουλειά και είναι ο μόνος που το λέει.

«Είχαν γράψει και για μένα όταν έκανα δεύτερη δουλειά και με είχε ενοχλήσει. Σε ένα εστιατόριο καθόταν από πίσω μου ο Τζωρτζ Κλούνει και ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Ο Μπραντ Πιτ έμενε κοντά στο σπίτι μου».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αναφέρεται στις σειρές που έχει λάβει μέρος, σημειώνοντας που θα τις βλέπει και σε 20 χρόνια. Άφησε ένα λιθαράκι σαν Έλληνας ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση έστω και μικρό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024