Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βάσω Λασκαράκη για τις δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη για τις δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και στο διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για όλα.

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και στο διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Σε ερώτηση για τη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον χωρισμό και όσα βήματα θα έπρεπε να ακολουθήσουν όσοι έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί.

«Μακάρι να πήγαιναν σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους για να συζητήσουν. Γιατί συνήθως βγαίνει πολύ το «εγώ» εκείνη τη στιγμή. Εγώ πληγώθηκα, εγώ στεναχωρήθηκα, εγώ απέτυχα. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος προς τον εαυτό μας, προς τους γονείς, προς το ζευγάρι. Θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον.

Το παιδί, μπαλάκι στη μέση. Γίνεται στοιχείο της εκδίκησης και αυτό είναι το χειρότερο. Το θύμα είναι πάντα τελικά το παιδί. Το θέμα είναι να πάρεις αποστάσεις, αφού βλέπεις ότι δεν τα καταφέρνεις, πρέπει να το πάρει απόφαση. Κανένας δεν μπορεί να κάτσει με το ζόρι.

Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το παλέψεις, Θα το προσπαθήσεις, αφού το τερματίσεις και μετά. Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος. Γιατί και οι γύρω – γύρω που κάνουν ζημιά. Οι φίλοι, οι συγγενείς, βάζουν λόγια. Για να μείνεις ακέραιος, πρέπει να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου. Όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο»

Σε ό,τι αφορά τη φράση «κέρδισα τη μάχη του διαζυγίου», η Βάσω Λασκαράκη εξήγησε πως χρειάζεται δουλειά. «Σίγουρα παίζει ρόλο το πώς το εκλαμβάνει το παιδί. Γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν λέμε α χωρίσαμε, τι ωραία, τι καλά. Ούτε οι γονείς το παίρνουν καλά, το ζευγάρι, ούτε το παιδί το παίρνει καλά. Όλα χρειάζονται δουλειά. Σηκώνουμε μανίκια και κάνουμε δουλειά. Δεν είναι κάτι που θα πετύχει τον πρώτο μήνα, ούτε τον δεύτερο. Μπορεί να χρειαστεί και ένας χρόνος και δύο», επισήμανε η Βάσω Λασκαράκη.

«Αλλά όταν έχεις τον άλλο σύμμαχο. Γιατί εμπειρικά μιλάω, δεν είμαι ειδικός. Όταν με κάποιον έχεις παιδί, για μια ζωή αποτελείς οικογένεια με τον άλλο. Είναι ο σύμμαχός σου για να μεγαλώσει το παιδί. Πέρα από το ότι θα έρθουν οι σύντροφοι και θα σε στηρίξουν. Κι εγώ έχω τον άντρα μου στήριγμά μου σε οτιδήποτε χρειαστώ και οτιδήποτε χρειαστεί και το παιδί. Αλλά και το παιδί έχει έναν μπαμπά που πρέπει να συνυπολογίζεται. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα στην άκρη. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις στρώνοντας και το έδαφος για να μπορεί το παιδί να αποφασίσει για τη ζωή του με όλους τους ανθρώπους της οικογένειάς του μέσα, μέτοχους σε αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στο πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. «Ήμασταν κάπου στο Χαλάνδρι, είχα τελειώσει το γύρισμα. «Θες κάτι να τσιμπήσουμε;» με ρώτησε. «Ξέρω κάπου καλά που έχει παϊδάκια» του είπα. Δεν περίμενε και εκείνος ότι εάν δεν πάρει μεγάλη ποσότητα δεν θα προλάβει να φάει. Έπεσα στο παϊδάκι. Τι σαλάτα καλέ; Έτρωγα κανονικά», σημείωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024