Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στη Βουγιουκλάκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στη Βουγιουκλάκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

Η γνωριμία και ο έρωτας των δύο ηθοποιών που κατέληξαν σε γάμο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, γεμάτο πάθος, ένταση και τσακωμούς, που κατέληξε σε ένα λαμπερό γάμο στις 18 Ιανουαρίου του 1965.

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και έκανε μία ξεχωριστή μνεία στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα».

«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε», διηγήθηκε ο ίδιος.

«Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της», αποκάλυψε στο τέλος.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024