Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια της αδελφής μου, απλώς μαθαίνω να ζω με αυτήν»

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια της αδελφής μου, απλώς μαθαίνω να ζω με αυτήν»

Συγκλονίζει η ηθοποιός για τις δύσκολες στιγμές που περνά

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Hello! και αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία τα τελευταία χρόνια πάσχει από άνοια, στην αδερφή της, που έχει φύγει από τη ζωή, και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Η μητέρα μου έχει άνοια, το οποίο για μένα είναι ένα άλλο σοκ, πέρα από την υγεία μου. Το Πάσχα που πήγα, κοιμόταν από τις 8 και εγώ τη φιλούσα. Έβλεπα το κερί της Ανάστασης και σκεφτόμουν ότι τώρα εγώ είμαι ο γονιός κι εκείνη το παιδί. Άλλο ένα μάθημα της ζωής… Τώρα η μητέρα μου είναι στο χωριό με τον πατέρα μου και μια γυναίκα που την προσέχει», είπε αρχικά.

«Ζει σε έναν άλλον κόσμο»

Στην ερώτηση αν η μητέρα της αναγνωρίζει την κόρη της Φαίδρα αλλά και αν θυμάται την αδερφή της που έφυγε από καρκίνο, η ηθοποιός απαντά: «Ναι, αλλά κάποιες φορές τα χάνει, δεν γνωρίζει τον τόπο και τον χρόνο. Αμυδρά όμως θυμάται».

«Την αδερφή μου δεν τη θυμάται. Έπαθε άνοια πριν από 3, 4 χρόνια όταν συνέβη αυτό με την αδελφή μου. Θυμάται κατά καιρούς όλα τα άλλα – τον Εμφύλιο, τα νιάτα της, τη φτώχεια -, αλλά δεν θυμάται την κόρη της. Ζει σε έναν άλλον κόσμο, όπου δεν πονά ψυχικά. Εγώ πονάω γιατί έχω μνήμες, ο πατέρας μου και οι ανιψιές μου το ίδιο, όλοι θυμόμαστε. Εκείνη όμως όχι. Δεν είναι λοιπόν αυτό ένα είδος προστασίας;», συμπλκήρωσε.

Και εξομολογήθηκε επίσης: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια της αδελφής μου, με τσάκισε, απλώς μαθαίνω να ζω με αυτήν. Έχω καλούς φίλους, τις ανιψιές μου και το γαμπρό μου, τους οποίους βλέπω και θυμάμαι πράγματα από εκείνη».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, υπογράμμισε: «Στην ουσία, είναι νευρολογικής φύσης. Αφού αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο, δυστυχώς διαγνώστηκε μια αιματολογική πάθηση. Αυτό το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα, δεν μπορώ να σηκωθώ και να καθίσω εύκολα. Τώρα κάνω μια ανοσοθεραπεία και με παρακολουθούν πολύ καλοί γιατροί. Μάλιστα, πήγα στην Ιταλία και επισκέφθηκα έναν εξαιρετικό καθηγητή αιματολόγο, ο οποίος εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα. Κάνω μια ανοσοκαταστολή, δηλαδή μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η ανεπάρκεια του φυσικού αίματος».

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024