Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Περικλής Λιανός: «Με έξι επεισόδια τότε πήρα αυτοκίνητο, τώρα παίρνεις 10 σουβλάκια»

Περικλής Λιανός: «Με έξι επεισόδια τότε πήρα αυτοκίνητο, τώρα παίρνεις 10 σουβλάκια»

Τι είπε για τις σειρές;

Για τις απολαβές του στις παλιές σειρές που συμμετείχε, καθώς και για τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις μίλησε ο Περικλής Λιανός.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από τις συμμετοχές του σε δημοφιλή τηλεοπτικά σίριαλ, μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη «χρυσή εποχή της τηλεόρασης», όπως την έζησε ο ίδιος.

Μιλώντας για την περιουσία που κατάφερε να χτίσει, είπε: «Με “Χάι Ροκ”, “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, “Love Sorry”. Με έξι επεισόδια από τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” πήρα αυτοκίνητο. Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια».

«Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη»

Σε δήλωση του δημοσιογράφου ότι είχε μάθει για συναδέλφους που πρωταγωνίστησαν σε σειρές εκείνη την εποχή και με τρία μόνο επεισόδια αγόρασαν σπίτι, ο Περικλής Λιανός, σχολίασε: «Σπίτι δύσκολο για τρία επεισόδια. Εγώ όμως από το «Καφέ της Χαράς» πήρα το σπίτι που μένω. Τότε παίρναμε λεφτά».

Για το αν λαμβάνει ικανοποιητικό εισόδημα από τις επαναλήψεις των σειρών, ο ίδιος ανέφερε: «Ικανοποιητικό όχι, αλλά παίρνουμε κάτι. Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη. Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα. Αν παιζόντουσαν όλα, θα έπαιρνα καλά λεφτά».

Τέλος, σχετικά με τα σίριαλ στα οποία συμμετείχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Περικλής Λιανός, είπε: «Αυτά με τον Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να παίζονται. Με πειράζει ως απώλεια εισοδήματος και δεν το θεωρώ και σωστό. Από την άλλη δεν παίρνω και θέση, γιατί πόσο ωραίο είναι αν κάποιος έχει καταδικαστεί για κάτι; Δεν έχω μια απόλυτη άποψη γι’ αυτό».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024