Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η απόφαση του Τζορτζ Κλούνεϊ δείχνει ότι αποχωρίζεται το Χόλιγουντ

Η απόφαση του Τζορτζ Κλούνεϊ δείχνει ότι αποχωρίζεται το Χόλιγουντ

Όλο αυτό έχει να κάνει με τη ζωή που θέλει να δώσει στα παιδιά του.

Έτοιμος να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ δείχνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με την σύζυγό του Αμάλ, για χάρη των παιδιών τους. Αντί να μεγαλώσουν εκεί ή έστω στις ΗΠΑ, θέλουν να τα μεγαλώσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Το ζευγάρι αγόρασε ένα ακίνητο του 18ου αιώνα, αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Domaine du Canadel την περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία, το οποίο πρόσφατα έγινε η κύρια κατοικία τους. Και τώρα, ειδικά από τη στιγμή που τα παιδιά τους είναι έξι ετών και θα ξεκινήσουν κανονικά το σχολείο, σκέφτονται το μέλλον της οικογένειάς τους.

«Τώρα που τα παιδιά ξεκινούν το Δημοτικό, σκέφτονται πολύ σοβαρά για το πού θέλουν να μεγαλώσουν», δήλωσε ένας insider στο InTouch Weekly. «Όσο κι αν αγαπούν και οι δύο τις μεγάλες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και το Λονδίνο, αισθάνονται ότι μια μικρότερη πόλη προσφέρει πολλά περισσότερα στα παιδιά τους, ειδικά όσον αφορά την ιδιωτικότητα. Αισθάνονται ότι η Γαλλία είναι το μέρος όπου θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

Έτσι, ενώ εξακολουθούν να έχουν τα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο, είναι λίγο πολύ επίσημο γι’ αυτούς ότι τα παιδιά τους θα πάνε σχολείο (και άρα θα ζήσουν) στη Γαλλία.

«Είναι ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους να μετακομίσουν στη Γαλλία. Είναι ένα πανέμορφο περιβάλλον και εντελώς ιδιωτικό, κάτι που αναζητούσαν. Είναι μια νέα αρχή για την οικογένειά τους», υποστήριξε η πηγή από το περιβάλλον τους.

«Η Αμάλ ήθελε εδώ και χρόνια τη μετακόμιση. Ένιωθε ότι το σπίτι τους στη λίμνη Κόμο ήταν πολύ εκτεθειμένο και δεν ήθελε τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο στο Λος Άντζελες ή στην Αγγλία».

Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Broadway

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Broadway με τη θεατρική διασκευή της υποψήφιας για έξι Όσκαρ δραματικής ταινίας του 2005 «Good Night, and Good Luck».

Στο ασπρόμαυρο φιλμ, ο Ντέιβιντ Στράθερν υποδυόταν τον πρωτοπόρο δημοσιογράφο και παρουσιαστή του CBS Edward R Murrow, ο οποίος καθώς υποστηριζόταν από τον παραγωγό του Fred W Friendly και από μια σπουδαία δημοσιογραφική ομάδα τόλμησε να αμφισβητήσει τις αντικομμουνιστικές πρακτικές του γερουσιαστή Joseph McCarthy στον αμερικανικό λαό.

Ήταν η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του σταρ έχοντας παράλληλα διαλέξει να υποδυθεί τον παραγωγό και συνεργάτη του Marrow, Fred W. Friendly, αναφέρει ο Guardian. Η ταινία τιμήθηκε με τα βραβεία σεναρίου και ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2005, ενώ αναδείχτηκε ως η καλύτερη ταινία της χρονιάς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI).

Sports in

Το «καλό μήνα» του Ολυμπιακού με τον Τζολάκη και την κούπα του Conference League

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσα από τα social media του καλό μήνα με τον πρωταγωνιστή της ανάρτησης να είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024