Στην ΑΕΚ βλέπουν το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς οι Περουβιανοί! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του διεθνούς στόπερ της Ένωσης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο παίκτης θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν.
«Ο Κάλενς συνιστά ένα σημαντικό αμυντικό όπλο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα που επιδιώκει την παρουσία του στην Αθηναίους και την επόμενη σεζόν. Η Χιρόνα δεν ενδιαφέρεται, πλέον, για τον παίκτη και επιδιώκει την πώλησή του ή τη λύση του συμβολαίου του» αναφέρεται σχετικά στο «topmercato.com».
«Το καλύτερο δυνατό σενάριο για την ΑΕΚ είναι η λύση του συμβολαίου του παίκτη για να μπορεί να έχει τον Κάλενς ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να πηληρώσει τη μεταγραφή, όμως εφόσον χρειαστεί θα το κάνει κι αυτό», συμπληρώνεται. Ο Κάλενς πραγματοποεί καλή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης έχοντας καταγράψει 23 συμμετοχές και δύο γκολ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μια ολοκληρωμένη εμφάνιση στο Τορίνο, η Κόμο πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, πλησίασε στον βαθμό τη «Γηραιά Κυρία» και «βλέπει» ακόμη και Champions League.
Το εισιτήριο για την οκτάδα του EHF European Cup «σφράγισε» η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς νίκησε την ΒΚ-46 και στην παγωμένη Φινλανδία, αυτή τη φορά με σκορ 31-25.