Νεκρή προ ημερών 63χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα, ο θάνατος της οποίας, όπως αποκαλύφθηκε, οφείλεται σε δολοφονία.
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, με την 62χρονη γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα.
Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 62χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι
Την 62χρονη γυναίκα εντόπισε μία 36χρονη, η οποία την φρόντιζε.
Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της ληστείας πίσω από το έγκλημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι της 62χρονης λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.
«Πήραν χρήματα και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. (Η 36χρονη που την εντόπισε) σοκαρίστηκε και πετάχτηκε έξω, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρουμε τι έχουν βρει, εάν υποψιάζονται κάποιον», δήλωσε στο MEGA πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του θύματος.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων