Προς sold out το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Με ταχύτατους ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Περισσότεροι από 28.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι της Τετάρτης (15/5, 20:00) απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως φαίνεται ο κόσμος των Πειραιωτών θα κάνει ακόμη ένα sold out φέτος στο Φάληρο.
Παρά την απώλεια του τίτλου, ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα και πως ακόμη συνεχίζεται εν μέσω ενός εξαντλητικού προγράμματος με διαδοχικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ξέρει ότι πρέπει να στηρίξει τον Ολυμπιακό στον τελευταίο εφετινό εντός έδρας αγώνα, λίγες μέρες μάλιστα πριν από τον ευρωπαϊκό τελικό. Ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα δύο τελευταία παιχνίδια της Super League, ώστε να κατακτηθεί η ευρωπαϊκή έξοδος μέσα από τη διαδικασία του πρωταθλήματος.
- Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι ληστές με τη μηχανή που έκλεβαν τσάντες από διερχόμενα αυτοκίνητα
- Μια απίστευτη ιστορία της αήττητης Μπενφίκα
- ΠΟΥ: Προειδοποιεί για κινδύνους στην υγεία από τη «μαύρη βροχή» στο Ιράν
- Η ατάκα του Γουόρντ για το Παρί – Ολυμπιακός: «Ήρθα για να κάνω τη δουλειά μου»
- Το looksmaxxing πάει πόλεμο – Η επικίνδυνη τάση που έφτασε και στην Ελλάδα
- Οι επόμενες παρεμβάσεις Καραμανλή – Σαμαρά και η ανησυχία του Μαξίμου


