Οι Πέισερς έκαναν αυτό που έπρεπε στο Game 3 και πήραν την νίκη με 111-106 επί των Νικς, μειώνοντας σε 2-1 την σειρά του δεύτερου γύρου και μένοντας παράλληλα ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης.
Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον ήταν ξανά τρομερός, καθώς είχε 35 πόντους με 6/16 τρίποντα και 7 ασίστ έδειξε τον δρόμο στους νικητές, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να προσθέτει 26 πόντους και τον Μάιλς Τέρνερ 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Το σημαντικότερο καλάθι του αγώνα ωστόσο το σημείωσε ο Άντριου Νέμπχαρντ, ο οποίος με τρίποντο στα 16 δευτερόλεπτα για το φινάλε έκανε το σκορ 109-106, για να ακολουθήσει ένα άστοχο τρίποντο του Τζέιλεν Μπράνσον και δύο βολές του Άρον Νέσμιθ.
Για τους Νικς, ο Ντόντε ΝτιΒιντζέντζο είχε 35 πόντους, ο Μπράνσον 26 πόντους (αλλά 10/26 σουτ) και ο Τζος Χαρτ 10 πόντους και 18 ριμπάουντ.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.
Η Μπάγερν δεν «χαρίστηκε» στην Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (1-0) την οποία έστειλε σε τελικό παραμονής την τελευταία αγωνιστική για το αν θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω μπαράζ ή, θα υποβιβαστεί.