Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λατρέψαμε το νέο κούρεμα της Megan Fox δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου

Λατρέψαμε το νέο κούρεμα της Megan Fox δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου

Ο Έλληνας hairstylist που θριαμβεύει στο εξωτερικό δημιούργησε -ακόμη ένα- υπέροχο κούρεμα.

Η Megan Fox μάς εκπλήσσει συνέχεια με τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της. Αφού πέρασε μερικούς μήνες στις αρχές αυτού του έτους με μαλλιά στο ροζ της τσιχλόφουσκας, τον προηγούμενο μήνα την είδαμε με ένα απίστευτο denim blue χρώμα, ώσπου έφτασε και σε μια ακόμη αλλαγή που έκανε πριν μερικές μέρες, πίσω από την οποία μάλιστα βρίσκεται ο Έλληνας hairstylist που θριαμβεύει στην Αμερική, ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Πριν μερικές μέρες, ο Δημήτρης Γιαννέτος μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειχνε το νέο χρώμα μαλλιών της υπέροχης πελάτισσάς του, που δεν ήταν άλλη από τη Megan Fox.

«Espresso martini color for Megan Fox!» έγραψε ο ίδιος στη δημοσίευση κάνοντας tag στη φωτογραφία και τη διάσημη makeup artist Ash K Holm, η οποία βρίσκεται πίσω από το υπέροχο μακιγιάζ που βλέπουμε στο post -τα κερασί χείλη αναδεικνύουν τέλεια το υπέροχο χρώμα μαλλιών της ηθοποιού. Η σκούρα καφέ απόχρωση θυμίζει πολύ τη φυσική μελαχρινή Megan Fox στις αρχές της καριέρας της. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο στο «παιχνίδι»: οι αφέλειες.

Αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες της σταρ με το χαριτωμένο γαλλικό bob κούρεμά της (φτάνει ακριβώς στο ύψος των χειλιών της, ένα μήκος που αποτελεί τεράστια τάση φέτος το καλοκαίρι), ο Δημήτρης Γιαννέτος αποφάσισε να πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει αφέλειες που φτάνουν μέχρι τα φρύδια και “φλερτάρουν” όμορφα με τα υπόλοιπα μαλλιά της.

Μάλιστα, ο διάσημος hairstylist δε δίστασε να ονομάσει αυτό το hair look “the cowgirl bob”. Όπως γνωρίζουμε, άλλωστε, οι εμφανίσεις των “coquette cowgirls” είναι στη μόδα αυτήν τη στιγμή -σκεφτείτε το νέο στιλ της Bella Hadid, αλλά και της Megan Fox στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.


Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως παρά τα πολλά ντεκαπάζ, τις βαφές και τις συχνές αλλαγές χρώματος, τα μαλλιά της Megan Fox φαίνονται υγιή. Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το Hair Filler + Ceramide Color Repair System της Garnier Fructis, για να ενδυναμώσει τα μαλλιά μετά τη βαφή, και φυσικά το αποτέλεσμα είναι εμφανές!

Πηγή: GRACE

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024