Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενθουσιασμένοι για το μωρό του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι - «Θα γίνετε οι καλύτεροι γονείς»

Ενθουσιασμένοι για το μωρό του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι – «Θα γίνετε οι καλύτεροι γονείς»

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν σε λίγο καιρό γονείς και οι δικοί τους άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι για την άφιξη του νέου μέλους.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ ανακοίνωσαν πως πρόκειται να γίνουν γονείς, σκορπώντας ενθουσιασμό στις οικογένειές τους και τους θαυμαστές τους.

Οι οικογένειες του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι Μπίμπερ ανυπομονούν για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια και στηρίζουν το λαμπερό ζευγάρι.

Η μαμά του Τζάστιν Μπίμπερ, Pattie Mallette, μοιράστηκε ένα instagram reel μετά την ανακοίνωσή της, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τα νέα. «Περίμενα για αυτή τη μέρα. Και τώρα που το μοιράστηκαν, μπορώ επιτέλους να το γιορτάσω με όλους και ω θεέ μου θα γίνω γιαγιά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εντάξει, Τζάστιν και Χέιλι, θα γίνετε οι καλύτεροι γονείς όλων των εποχών. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θεέ μου, δόξα τω Θεώ» κατέληξε στο μήνυμά της.

«Το μωρό Bieber είναι στον δρόμο. Θα γίνω γιαγιά. Συγχαρητήρια Τζάστιν και Χέιλι. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Τι συναρπαστική νέα περιπέτεια. Σε αγαπώ τόσο πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Και η θετή μητέρα του τραγουδιστή Chelsey Bieber, που παντρεύτηκε τον πατέρα του Jeremy τον Φεβρουάριο του 2018, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, βάζοντας απλά κόκκινες καρδιές στην ανάρτησή τους.

Είναι όλοι ενθουσιασμένοι

«Σας αγαπώ παιδιά» σημείωσε η θετή αδερφή του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή Allie Bieber.

Μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού, μια πηγή είπε στο People πως οι μελλοντικοί γονείς έμαθαν μαζί ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και αυτή την «απλώς η καλύτερη μέρα για αυτούς».

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτούς. Θα είναι υπέροχοι γονείς και ο Τζάστιν θα ασχοληθεί εξαιρετικά. Αυτό θα είναι το επόμενο σημαντικό πρότζεκτ για αυτόν. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνει το μωρό του» συμπλήρωσε.

«Έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Αρχίζουν επίσης να διακοσμούν το δωμάτιο. Ανυπομονούν για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού» επισήμανε η πηγή.

«Ήταν και οι δύο πολύ συναισθηματικοί για αυτό. Αισθάνονται τόσο ευλογημένοι. Έχουν επίσης νιώσει πολύ προστατευτικοί με το μωρό από τη στιγμή που το έμαθαν. Το μοιράστηκαν με την οικογένειά τους και τους στενούς τους φίλους από νωρίς.

Ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς να το κρατήσουν κρυφό και να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πριν το επιβεβαιώσουν δημόσια» επισήμανε η πηγή.

Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα από τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Χέιλι περιελάμβανε ένα βίντεο που δείχνει το ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο από το 2018, να ανανεώνει τους όρκους του.

Sports in

ΜακΚίσικ: «Αισθάνομαι ότι είναι η χρονιά που θα τα πάρουμε όλα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024