Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Αποφασίζει οριστικά ο Μεντιλίμπαρ για την μοναδική θέση που «παίζεται»

Ολυμπιακός: Αποφασίζει οριστικά ο Μεντιλίμπαρ για την μοναδική θέση που «παίζεται»

Ρίτσαρντς ή Κίνι για τη θέση του τραυματία Ορτέγκα με την απόφαση να βγαίνει σήμερα μετά την προπόνηση – Έτσι πάει κόντρα στην Άστον Βίλα

Μετράνε ώρες πλέον στον Ολυμπιακό πριν από το σπουδαιότερο ματς της ιστορίας του συλλόγου, με την ελπίδα πως θα το ξεπεράσει το επόμενο, στον τελικό του Europa Conference League.

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το πώς θα μπορέσει για δεύτερο ματς να εξουδετερώσει την Άστον Βίλα, να νικήσει και να πάρει έτσι θριαμβευτικά το εισιτήριο πρόκρισης. Ο Μεντιλίμπαρ είναι δεδομένο πως θα επιμείνει στον δικό του δρόμο, όπως έκανε στο Μπέρμιγχαμ και δικαιώθηκε απόλυτα «δένοντας κόμπο» τον Έμερι και τους υπερόπτες Άγγλους.

Το πλάνο του «Μπέντι»

Το πλάνο του δεν αναμένεται να έχει αλλαγές. Μόνο την αναγκαστική στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου και εκεί έχει προκύψει πρόβλημα στο πρόβλημα…

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς που ήταν και η επιλογή του στο ημίχρονο στο «Βίλα Παρκ» αντί του τραυματία Ορτέγκα είναι το φαβορί, όμως ο αριστερός μπακ ένοιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και παρότι δεν είναι κάτι το σοβαρό τα χρονικά περιθώρια πιέζουν.

Η σημερινή, τελευταία προπόνηση (7μμ) θα κρίνει ουσιαστικά την συμμετοχή του στο ματς με την Άστον Βίλα.

Αν δεν τα καταφέρει; Ο Μεντιλίμπαρ θα δει τις δύο βασικές του επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας να βγαίνουν εκτός μάχης για το σπουδαιότερο ματς στην ιστορία του συλλόγου, δίνοντας την φανέλα του βασικού στον Κίνι που έρχεται ως η τρίτη επιλογή για τα αριστερά.

Δεξί μπακ που μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας, το έχει κάνει και στον Ολυμπιακό, θα κληθεί να το κάνει και στο ιστορικό ματς που έρχεται αν ο Ρίτσαρντς δεν τα καταφέρει.

Όσο για τους υπόλοιπους; Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί οι άλλοι δέκα και ότι διαφορετικό προκύψει θα είναι τεράστια έκπληξη.

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024