
Στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς – Τα είπε με Σλούκα
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισκέφτηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι – Ο Σέρβος τεχνικός τα είπε αρκετή ώρα με τον Σλούκα, ενώ στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο Πονίτκα.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Εκμεταλλευόμενος την παρουσία των πράσινων στο Βελιγράδι, ο έμπειρος τεχνικός, που έχει γράψει ιστορία στο «τριφύλλι», βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα ενόψει του game 4 με τη Μακάμπι.
Η συνάντηση με Σλούκα και ο Πονίτκα
Ο 64χρονος προπονητής συναντήθηκε με πολλούς παλιούς γνώριμους, ενώ τα είπε αρκετή ώρα με τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο είχε ως παίκτη του και στην Φενέρ. Επίσης στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο πρώην «πράσινος», Ματέους Πονίτκα.
Ο Πολωνός συζήτησε κατά κύριο λόγο με τον συμπατριώτη του, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού έδωσε και ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά




