
Στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς – Τα είπε με Σλούκα
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισκέφτηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι – Ο Σέρβος τεχνικός τα είπε αρκετή ώρα με τον Σλούκα, ενώ στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο Πονίτκα.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Εκμεταλλευόμενος την παρουσία των πράσινων στο Βελιγράδι, ο έμπειρος τεχνικός, που έχει γράψει ιστορία στο «τριφύλλι», βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα ενόψει του game 4 με τη Μακάμπι.
Η συνάντηση με Σλούκα και ο Πονίτκα
Ο 64χρονος προπονητής συναντήθηκε με πολλούς παλιούς γνώριμους, ενώ τα είπε αρκετή ώρα με τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο είχε ως παίκτη του και στην Φενέρ. Επίσης στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο πρώην «πράσινος», Ματέους Πονίτκα.
Ο Πολωνός συζήτησε κατά κύριο λόγο με τον συμπατριώτη του, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού έδωσε και ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.
- Νίκος Καχτίτσης: «Δεν μου απομένει τώρα παρά ο θάνατος»
- Πανελλαδικές 2026: Τηλεφωνική γραμμή 1550 ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους ενεργοποιεί το υπ. Παιδείας
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
- Η Κίνα αντεπιτίθεται – Νέα αρχιτεκτονική της Huawei πλησιάζει τις επιδόσεις των Δυτικών τσιπ
- Κοζάνη: Σε 73χρονο που είχε εξαφανιστεί φαίνεται ότι ανήκει η σορός που βρέθηκε σε λίμνη
- Η Dyson που ήθελες, τώρα σε super τιμή στο SHOPFLIX


