Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H αποκάλυψη για τον Λεσόρ, η Παρτιζάν και ο Ομπράντοβιτς

H αποκάλυψη για τον Λεσόρ, η Παρτιζάν και ο Ομπράντοβιτς

Ο Ματίας Λεσόρ, το «όχι» στην Παρτιζάν και οι προτάσεις που είχε στα χέρια του από τη σερβική ομάδα το καλοκαίρι...

O Ματίας Λεσόρ από το περασμένο καλοκαίρι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και πλέον αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες των πρασίνων και της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος σέντερ είναι από τους βασικούς λόγους που το τριφύλλι τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague, όμως φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν από κάποια λάθη που έκανε η Παρτιζάν την περασμένη σεζόν στους χειρισμούς της.

Γιατί έφυγε από την Παρτιζάν…

Συγκεκριμένα, η σέρβικη ομάδα είχε κάνει τις προτάσεις ανανέωσης της για τον Λεσόρ, ο οποίος είχε προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως δεν κάλυψε τα «θέλω» του και αυτό συνέβη τουλάχιστον δύο φορές

Για τα λάθη στα οποία υπέπεσε η Παρτιζάν στα τέλη της περσινής σεζόν, μίλησε ο πρώην προπονητής της, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και τόνισε αυτό που έγινε με τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού και ότι έπρεπε να κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να τον κρατήσει και αυτόν αλλά και τους Μάνταρ και Έξουμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Πριν από το όλο συμβάν με την Ρεάλ, η ομάδα είχε χάσει την ευκαιρία να επεκτείνει τα συμβόλαια των πιο σημαντικών παικτών. Το έκαναν με τον Πάντερ, αλλά τους κόστισε πολύ περισσότερα χρήματα γιατί ήταν στο τέλος της χρονιάς όπου είχε προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά έκαναν αρχικά πρόταση ύψους 600 χιλιάδων στον Λεσόρ και έπειτα 800 χιλιάδων. Ο Λεσόρ έγινε ο παίκτης που είναι σήμερα χάρη στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», τόνισε ο Σέρβος μιλώντας στο κανάλι «Ν1».

«Η τιμή του Λεσόρ στα μέσα της σεζόν δεν ήταν σε αυτά τα επίπεδα και στο τέλος νομίζω υπέγραψε για 1 εκατομμύριο δολάρια. Ένα σοβαρό λάθος ήταν πως η ομάδα δεν επέκτεινε νωρίς τα συμβόλαια τριών σημαντικών παικτών και εν συνεχεία δεν τα αναπλήρωσε. Επίσης, δεν θα έπρεπε να φύγει ο Ντάντε Έξουμ και ο Γιαμ Μαντάρ και να μείνει η ομάδα χωρίς πλέι μέικερ», υποστήριξε.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024