Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεσόρ: «Δεν κατάλαβα τις αποφάσεις των διαιτητών, ευλογία να έχουμε τέτοιους φιλάθλους» (vid)

Λεσόρ: «Δεν κατάλαβα τις αποφάσεις των διαιτητών, ευλογία να έχουμε τέτοιους φιλάθλους» (vid)

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν στο Μόναχο

Ο Ματίας Λεσόρ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν, μίλησε για τα τρία γρήγορα φάουλ που τους χρέωσαν οι διαιτητές, αλλά και την υποστήριξη των οπαδών του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεσόρ στο Amerikanos24:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλή δουλειά, αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν μπορούμε να έχουμε κάνει όλα αυτά μέχρι τώρα και να μην είμαστε συγκεντρωμένοι στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην Άλμπα. Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα, αλλά δεν έχουμε τελειώσει».

Για το τρίτο φάουλ που του χρέωσαν οι διαιτητές: «Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσετε τους διαιτητές. Δεν κατάλαβα τις αποφάσεις που πήραν, νιώθω ότι πήρα τρία πολύ αμφισβητούμενα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είναι αυτό που είναι, απλά έμεινα συγκεντρωμένος. Ο Κώστας (σ.σ. Αντετοκούνμπο) μπήκε και μας έδωσε μερικά καλά λεπτά.

Εγώ απλά έμεινα συγκεντρωμένος και μετά όταν μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησα να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερη άμυνα μπορούσα χωρίς να κάνω φάουλ. Προσπαθούσα να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Για το αν είχε μεγαλύτερο κίνητρο μετά τα χαμένα λέι απ στο ματς με την Βίρτους: «Όχι, όχι ιδιαίτερα, πρώτα απ’όλα έπαιζα εναντίον σε έναν πολύ καλό ψηλό, πολύ έμπειρο και είναι πάντα μια πρόκληση να παίζεις εναντίον ενός τέτοιου παίκτη. Ο Ιμπάκα είναι ένας παίκτης που έχει παίξει 10 χρόνια στο NBA.

Οπότε αντιμετωπίζοντας τέτοιους παίκτες δεν νομίζω ότι χρειάζομαι επιπλέον κίνητρο. Ήταν ένα παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση της σεζόν απέναντι σε μια καλή ομάδα, εκτός έδρας με τους οπαδούς μας που έκαναν το ταξίδι για να μας υποστηρίξουν, οπότε δεν νομίζω ότι χρειαζόμουν επιπλέον κίνητρο από αυτό.

Σίγουρα, μετά το τελευταίο παιχνίδι, ένιωθα ότι χρειαζόταν να δώσω κάτι για την ομάδα, προφανώς ξεκινώντας το παιχνίδι με τρία φάουλ στο πρώτο ημίχρονο δεν με βοήθησε πολύ, αλλά όπως είπα, μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου και να προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο «BMW Park»: «Ήταν σα να παίζαμε στην έδρα μας. Είναι καλό να έχουμε οπαδούς σαν αυτούς εκτός έδρας να μας σπρώχνουν, πέρσι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς όταν ήμουν στην Παρτιζάν να έχουμε οπαδούς εκτός έδρας και φέτος να το έχουμε αυτό είναι πραγματικά ευλογία και είμαι πραγματικά χαρούμενος να έχουμε τέτοιους οπαδούς να μας ακολουθούν και να μας σπρώχνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024