Θεσσαλονίκη: Διαπληκτίστηκαν και τον χτύπησε με σιδηρολοστό στο κεφάλι
Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο ο δράστης είχε διαφύγει.
Άγριος καυγάς μεταξύ δύο ατόμων συνέβη στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης και συγκεκριμένα στις 19.00, με το ένα άτομο να αναζητείται.
Τι συνέβη
Οι δύο άνδρες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκησαν στην μέση του δρόμου.
Μάλιστα, κατά την διάρκεια του έντονου καυγά, ο ένας έβγαλε σιδηρολοστό και τραυμάτισε το έτερο άτομο στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο ο δράστης είχε ήδη διαφύγει.
Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με ελαφρά τραύματα, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και αναζητούν το άτομο το οποίο χρησιμοποίησε τον σιδηρολοστό κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού.
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων
- Τσάι: Είναι το καλύτερο ρόφημα για το πρωί;
- ΕΕ: Σήμερα η άτυπη Σύνοδος Κορυφής – Στο τραπέζι η ανταγωνιστικότητα και η στρατηγική αυτονομία της Ένωσης
- Έρχεται νέο μπαράζ πλειστηριασμών: Στο e-σφυρί διαμερίσματα και οικόπεδα
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη



