Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξη: Τι λέει ο πατέρας του μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καυγά

Άνοιξη: Τι λέει ο πατέρας του μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καυγά

«Το παιδί είναι καλά», λέει ο πατέρας του 13χρονου.

«Δεν ήταν μπούλινγκ» λέει για τον καυγά μεταξύ δύο μαθητών σε Γυμνάσιο της Άνοιξης, ο πατέρας του παιδιού που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο καυγάς έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο μαθητές της Α΄Γυμνασίου την ώρα του σχολάσματος. Όλα ξεκίνησαν όταν το ένα έφτυσε το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, το σήκωσε ψηλά με τα χέρια του και το έσπρωξε με πολύ δύναμη.

«Σαν παιδιά δεν γνωρίζουν ποια είναι η δύναμή τους… δε θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Κάτι πάρα πολύ μικρό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πάρα πολύ μεγάλο»

Το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε την πλάτη και το κεφάλι του «παγώνοντας» τους συμμαθητές και τους καθηγητές του. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 13χρονος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Δεν ήταν μπούλινγκ»

«Δε θέλουμε δύο παιδιά να φτάνουν σε αυτό το σημείο να αψιμαχούν και να χρησιμοποιούν κάποια άλλα μέσα ώστε να λύσουν την όποια διαφορά που μπορούν να έχουν», λέει, στο MEGA, ο πατέρας του μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, Στάθης Μπισμπίκης.

«Ούτε το ένα παιδί ούτε το άλλο είναι επιθετικά»

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε μια κατάσταση bullying. Το παιδί είναι καλά, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, το σχολείο αντέδρασε τάχιστα. Επειδή μίλησα με το παιδί μπορώ να σας πω ότι δεν είχε ποτέ μια βίαιη συμπεριφορά, ούτε το ένα παιδί ούτε το άλλο είναι επιθετικά. Σαν παιδιά δεν γνωρίζουν ποια είναι η δύναμή τους… δε θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Κάτι πάρα πολύ μικρό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πάρα πολύ μεγάλο».

Όπως λέει ο πατέρας του μαθητή: «Όταν πήγα στο σχολείο, αυτό που μου έδωσε ο διασώστης ως εικόνα, μου είπε ότι κινητικά είναι εντάξει, δεν έχουμε κάποιο άμεσο τραύμα».

«Μιλήσαμε οι γονείς και ο άλλος γονέας έδειξε ενδιαφέρον, μίλησαν και τα παιδιά και τέλος καλό όλα καλά», καταλήγει.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024